2013 yazında ne kadar şık giyinmiş?

Moda ve stil, elbette, birbirleriyle paralel olarak ilerler. Ama moda - kaprisli ve değiştirilebilir bir şey. Bu nedenle, efsanevi Coco Chanel dediği gibi: "Her şeyden önce, bu tarz." Etkili ve zevkli görünmek her zaman iyidir. Yaz, parlak görüntülerin ve ruh halini kaldıran cesur deneylerin zamanıdır. Ve burada, 2013 yazında doğru giysileri seçmek önemlidir.

Parlak renkler ve pozitif

Ünlü couturiers, 2013 yılında şık yazlık kıyafet koleksiyonlarını göstermektedir ve hayranlarına fikirleri ve modaya uygun çözümleri ile ilham vermektedir.

Moda podyumları renklerden ve stillerden ibarettir - retrodan safaraya, mütevazıdan parlak kıyafetler çığlıklarına kadar. Sezonun "vurgulaması" ateşliden şeftaliye kadar farklı tonlarda turuncu renkli olacaktır. Ve tabii ki, parlak renkler - mavi, mavi, sarı, kırmızı ve pişmiş toprak. Kontrast kombinasyonları ve floral baskılar gerçek. Ana üsluplar elbiseler-kılıflar, elbiseler-gömlekler, A ve X-silüetler, orijinal kesimler, fırfırlar, asimetri ve açık omuzlar olacak. 2013 yazında şık kıyafetleri seçerken, dokunuştan hoşlanan doğal kumaşları seçin. Bu, vücudunuzun "nefes almasına" olanak tanır ve kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Bir trendde olun

2013 yazında şık kıyafetlerin en popüler stillerinden biri sarafanlar. Etno tarzında , farklı uzunluklarda, sıra dışı kesiklerde, desenlerde ve çizimlerde her türlü baskı, zevkinize ve tarzınıza göre bir model seçmenizi sağlar.

2013'teki şık kıyafetlerin yaz koleksiyonlarında, tasarımcılar kısaltılmış üstleri ve büstiyer modelleri sunuyor. Sezonun ana eğilimi en üst düzeydedir. Bu kadar modaya uygun bir giyim parçası, tonlarda eşleştirilen etek, şort ve pantolonlarla birlikte harika görünecek.

Sıcak yaz moda şortları olmadan yapamaz. Üst üste birçok mevsimde, moda dışında değiller ve hayranlarını yeni modellerle - Bermuda, mini ve diğerleri ile - sevindirmiyorlar.

2013 yazında tüm şık kıyafetler arasında, özellikle topikal yazlık pantolonlar - dar, düz, geniş modeller, geniş pantolonlar, çeşitli uzunluklarda muz ve dikimler.

Diğer şeylerin yanı sıra, moda tasarımcıları sıra dışı ekler ve kesimlerle şık bayan tulumları sunuyor.

Bir iş yaz imajı oluşturmak için, sıcak bir günde rahat hissetmek için şık bir kıyafet bulmak zordur. Şeffaf kumaşlar, geniş etekler ve parlak bir ceketle kombine edilmiş pantolonların hafif bluzları durumu koruyacaktır. Topuklu ayakkabılar ve uygun aksesuarlarla etkili ayakkabılar sizi karşı konulamaz hale getirecektir.

Yaz 2013, her zevke ve tarza şık kıyafetler sunarak, kişiliğinizi vurgulamak için eşsiz bir fırsat.