2014 yılında moda etekler

2014 yılında moda kadın etek - insanlığın güzel yarısı için gerçek bir yardımcı. Figürün haysiyetini kolayca vurgulayacak, gardırobunu çeşitlendirecek, kadınlık ve teklik duygusu kazandıracak.

2014'ün en şık etek modelleri

2014 eteğinin bir manken seçiminde temel kriter uzunluğudur. Bu sezon, tasarımcıların orta uzunlukta eteklere odaklanmaları tercih edildi, ancak bu, uzun ve kısa modellerin alaka düzeyini tamamen yitirdiği anlamına gelmez. 2014'ün moda eteğinin uzunluğu, kompozisyona, bireysel tercihlere ve ilgili kıyafet kurallarına göre değişebilir. Bu durumda, stiller ve dekorasyon elemanları da çok farklı olabilir.

Özellikle dikkat, akan kumaştan yapılmış zeminde bir etek hak ediyor. Böyle bir model sıcak mevsimde kullanışlı olacak, üstelik sahibine kadınlık verecektir.

Retro tarzı etekler modaya döndü. Ünlü markalar Paul & Joe ve Prabal Gurung tarafından geçmişten birçok ilginç fikir öğrenildi.

Christian Dior ve Oscar de la Renta, pilili eteklerin önemi konusunda ısrar etmeye devam ediyor. Kural olarak, modeller sapın ortasına kadar saten veya şifondan yapılmıştır. Romantik bayanlar için tamamlayıcı olarak mükemmel şekilde uygundur.

Ve elbette, tüm şovların koşulsuz lideri, özellikle bir büküm ile, bir kalem etek, tasarımcılar dökümlü ekler kullanılmış, renkli şeritler şeklinde baskılar, "metal" kumaşlar.

Modadan asla çıkmayan eteklerin sayısına kısa bir etek atfedebilirsiniz. 2014'teki bir kazan-kazan çeşidi, modaya uygun düz bir mini etek ve ayrıca kırışıklıklar, yama cepleri, fırfırlar içeren modellerdir. Popülerlik yüksekliğinde - bir koku ile kısa etek.