2013 kokusu ile elbiseler

Bir kadının elbisesinin kesilmesi için kazanılan bu çeşit, geçen yüzyılın 70'lerinde herhangi bir rakam için moda oldu. Bir elbisenin bir koku ile tüm avantajlarını değerlendiren bir çok moda, gardırobunda benzer bir kıyafete sahip.

Kesimin avantajları

Diyagonal olarak kesilen koku, bir memeyi başarılı bir şekilde ayırır, bir bele vurgu yapar. V yakası silueti görsel olarak dışarı çeker, boynu daha uzun yapar. Doğru bir şekilde seçilen bir elbise kokusu, şeklin bazı özelliklerini gizleyebilir. Ayrıca, bu kıyafet evrenseldir. Her yaştan ve her türden kadına uygundur. Dünya podyumları üzerinde, 2013 kokusu ile elbiseler çeşitli seçenekler sunulmaktadır: akşam, günlük, iş, uzun ve kısa, tek renkli ve renkli.

Gündelik ve abiye

Bir iş elbisesinin kokusuyla en iyi çeşidi, siyah, mavi veya gri renkli monofonik bir kumaştan bir modeldir. Manşonun uzunluğu farklı olabilir: omzunu hafifçe kapatın veya soğuk havalarda uzun bir kol. En avantajlı seçenek üç çeyrek koludur. Bu uzunluk bileği açar, böylece siluetin daha ince olmasını sağlar.

Tam kadınlar için bir koku ile elbise hafif, iyi perdelik kumaşlar arasından seçim yapmak daha iyidir. Elbisenin uzunluğu, baldırın en dolu kısmında bitmemelidir. V şeklindeki boyun çizgisi boynu uzatır. Etek şeklinde bir silüet, uylukların aşırı dolgunluğunu gizler. Kolay perdelik ve altı çizili bel, silueti bir bütün olarak dengeler.

Bu sezon moda olan çiçek ya da hayvansal baskıya sahip bir kokulu kısa bir plaj elbisesi, kadınsı ve zarif hissetmenizi sağlayacaktır. Bacaklarınızı korumak istiyorsanız, akan şifon veya ipek kokusuyla romantik uzun bir elbise seçebilirsiniz.

Monofonik ipek veya ince jarse kokusuyla zemindeki hafif bir elbise, boyun çizgisi ve belin altından perdeyle süslenen ilginç bir gece versiyonu. Kontrast dekorasyon ve aksesuarlar elbisenin şıklığını vurgulayacaktır.