2013 platformunda parmak arası terlik

Adil sekilde erkekleri çeken nedir? Şekil, saç, yüz ve elbette çekici bir yürüyüş! Zarif, uçan bir yürüyüşün sırlarından birinin rahat, güzel ayakkabılar olduğu bilinmektedir.

Stabil ve rahat, pratik, herhangi bir giysi ile kombine, kadın bacaklarını ince yap, 2013'te modaya uygun, modaya uygun - platformdaki tüm bu sandaletler. Böyle bir taban, antik Yunanistan'da bile icat edildi ve modası, dönemsel olarak geri dönüyor ve bu mevsime, güvenli bir şekilde, bu tür ayakkabıların popülaritesinin bir sonraki zirvesi denilebilir.

2013 platformundaki yazlık sandaletler gündelik kıyafetlerle iyi bir uyum içindedir: kot pantolon, şort, kapriler ve klasik yazlık elbiseler, pantolonlar, etekler. Ayakkabı mağazaları, klasik modellerden moda ayakkabılara kadar çeşitli yazlık ayakkabılar sunmaktadır.

Yaz sandalet moda unsurları 2013

Platformun kendisi çeşitli dekorlar için bir mekandır. Platformdaki şık sandaletler mantar tabanına veya deri kaplı eşit veya karşıt renklere sahip olabilir. Platform ayrıca desenleri, uygulamaları, çizimleri, boncukları ve diğer dekorları da dekore edebilir.

Platformdaki kadın sandaletleri, topuklu ayakkabılarla farklıdır. Favori sezon yaz 2013 - yüksek bir platformda sandaletler. Çok bacaklı bir platformun ince bacağına sert baktığı unutulmamalıdır.

Ayrıca, platformdaki yazlık sandaletler açık veya kapalı bir burun ile açık veya kapalı bir topuklu modellere ayrılabilir. Seçim esas olarak tercihlere bağlıdır, ancak küçük bir hile vardır. Kabarık bacaklı kadınlar için, daha kapalı bir üst yüksek platformda sandaletler daha uygundur. Böyle bacaklar için en uygun seçenek - bir mantar veya ip ( espadril ) platformunda sandalet.

Yazlık ayakkabılar için en karakteristik ayrıntı, yüksek bir platformda zarif ve orijinal bir sandalet yapabilmeleri, kaygan olmaları nedeniyle kayış üzerinde durmalarıdır. Bu bölümün tasarımı çok çeşitli olabilir. Platform 2013'teki şık sandaletler, kayışların klasik versiyonlarını bir tokalı ya da ayak bileklerine ulaşan birkaç kayış ve diğerlerinin yanı sıra, en karmaşık seçeneklerle süslüyor. Şeritler yerine, tasarımcılar genellikle ince deri kordonlar veya şeritler kullanırlar.

Yaz 2013 sezonunda platformda sandalet dekorasyon dekoratif unsurlar: perçinler, Rhinestones, dantel kumaşlar, delikli detaylar. Sandalet üretimi için ana malzemeler - doğal deri (mat, vernik) veya yedek, süet, tekstiller. Tekstil ile ilgili olarak: platformda denim sandalet - bu yıl yaz mevsimine çarptı. Klasik indigoya ek olarak, tasarımcılar kot modelleri için çok çeşitli renk çözümleri sunuyor. Bu tür ayakkabılar, herhangi bir denim giysiyle birlikte harika bir moda yaz imajı oluşturacaktır.

Akşam ve iş kıyafetleri için seçenekler

Platform ile yaz modelleri ise - ayakkabılar, en çok kazhual tarzı giysilerle, daha sonra platformda ve topuklarda moda sandaletler - akşam ve iş takımları için en uygun seçenek. En yüksek topuklu tasarımcıların hayranları için gizli bir platformu olan sandalet modelleri geliştirdi, aynı zamanda hareketi kısıtlamayan kullanışlı bir ayakkabı. Bu tür sandaletlerde, burun bölümündeki platform gizlidir ve ayakkabının üst kısmındaki devamlar gibi görünür. Bu yaz sezonunda moda parlak renkler, baskılar, desenler ve gösterişli dekor. Bu modeller, akşam resmini başarıyla tamamlayacak.

Bir iş kıyafeti için o kadar yüksek platform ve topuk seçmemelisiniz, en az dekor ve sakin renkler: klasik siyah, pastel tonları. Ayrıca bu durumda, daha uygun yazlık sandalet modelleri kapalı olacaktır.