2013 sonbaharında tam kadınlar için moda

Tam sezon sonbahar-kış 2013-2014 için moda, moda fikirleri ve özgün çözümler dolu. Bu nedenle, tüm muhteşem güzellikler geçtiğimiz yılki gardırobunu derhal gözden geçirmeli, yıpranmış ve eski kıyafetlerden kurtulmalı ve moda trendlerinin incelenmesine hazırlanmalıdır.

2013'ün sonbahar modası

Birçok ünlü couturiers, lüks kadınlara lüks ve özgün kıyafetlerin sunulduğu yeni koleksiyonlar sergiledi. Şık kazaklar, zarif elbiseler, şık hırkalar ve yağmurluklar, pantolonlar ve etekler - muhteşem formlara sahip bayanların sonbahar gardıropları. Ayrıca, açık hava etkinlikleri hayranıysanız, standart dışı boyutlarda yeni spor şeyleri bulacaksınız.

Bu yıl yeni malzemeler ve dekor unsurlarının keyfine varacaksınız. Ve aksesuarlar (eşarplar, şapkalar, eldivenler) hakkında unutma, böylece resmin bütün ve uyumlu olduğu ortaya çıktı.

2013 sonbahar kadınlar için parlak moda parlak renk çözümleri ile ayırt edilir. Bordo, kırmızı ve turuncu bu sezon liderler. Gerçek hayvan baskı, yanı sıra, şekilleri görsel olarak ayarlayabileceğiniz renk blokları. Elena Miro'nun yeni koleksiyonunda bu gibi kıyafetleri arayın - bu marka giyim eşyası üretiminde uzmandır.

Sonbahar dönemi için malzemeler, süet, deri, yünlü kumaşlar, kürk ve diğer kumaşlardır.

Tam - şık kıyafetler için sonbahar modası!

Yemyeşil kızlar için en popüler elbiseler tarzı bir durumdur. Abiye boncuk, taş ve bugles ile dekore edilmiştir. Koyu renkleri seç.

Japon couturier Tadashi Shoji, devrim öncesi 1920'ler tarzında ajur yakalı elbiseler gösterdi.

Standart olmayan bir figürde, özellikle de takılı bir ceketle birlikte etek kalemleri iyi görünür. Sorunlu alanları başarıyla gizlemek için yumuşak kumaştan, etek-lale ve çan şeklinde bir tarzdan oluşan A-silüetine yardımcı olacaksınız.

Moda tasarımcıları, gevşek pantolonlarla uyumlu bir şekilde bir araya getirilen gevşek örgü tuniklere bakmayı teklif ediyor.

Bu sezonda, yuvarlak boyun önemlidir, bu nedenle böyle bir kesik ile bir kazak veya kazak almak için emin olun. Ayrıca popüler yaka-yoke, stilistler dört çeyrekte bir manşet ile böyle bir model giymenizi önerir.

Hırkalar, stilden asla çıkmayacak bir klasiktir, özellikle de güzel güzellikler, görkemli güzelliklere bakarlar. Hem taytlarla hem de daralmış pantolonlarla giyebilirsiniz.

Tam kadınların dolabında onurlu bir yer, kostümlerle dolu. Şık bir ceket, figürünüzü ince, kadınsı ve formda yapacak. Diz için etek seçin ve pantolonlar daha iyi düz. Asimetrik bir etekle dikkatlice ceket ve ceket seçin.

Sonbahar 2013 için şişman kadınlar için moda - zorlukları aşmak!

Muhtemelen tam kızlar için en zor şey iyi oturan pantolon seçimi. Ancak yeni koleksiyonları inceleyerek, önerilen modellerden memnun kalacaksınız. Sıkı ve serbest stilleri seçebilirsiniz. Parlak detaylardan ve akılda kalıcı kalıplardan kaçının.

Yemyeşil kadınlar genellikle kat ve yağmurluklardan kaçınırlar, çünkü bu tür dış giyim genellikle fazladan bir hacim oluşturur. Ama tersine size görsel olarak daha ince yapılabilecek stiller var. Takılmış bir model seçin, cepler ve bağlantı elemanları dikey olarak uzatılmış olsun. Renkler mutlaka karanlık seçmez, mavi, mor ve kırmızı parlak ve moda tonlarına daha yakından bakın.

2013 yılında, şişman kadınlar için sonbahar modası çok etkileyici kıyafetler hazırladı. Her kadın, şekli ne olursa olsun, şık ve etkili görünebilir. Asıl önemli olan, kendinize inanmak ve her zaman çekici ve çekici hissetmektir.