2014 yılında şık elbiseler

Birkaç mevsimde, tasarımcılar kattaki kıyafetlere çok önem veriyorlar. 2014 ilkbahar-yaz sezonu ise istisna değildi! İlginç kesim, detaylar ve dekorasyon, modayı takip eden moda kadınlarının ilgisini çekiyor. Yani, zemindeki uzun elbiselerin ayrıntılı bir çalışmayı hak ettiğini düşünelim.

Mezuniyet elbiseleri 2014 katta

Şüpheli olaylar için tasarımcılar yanardöner ve parıldayan malzemeleri kullanmayı severler. Kuşkusuz favoriler ipek, saten, kadife, şifon ve organze. Güzel dokular, farklı dokulardan oluşan bir kombinasyona benziyor, örneğin dantel ekleri, prensip olarak tamamen dantel kıyafetler olarak bugün çok popüler.

Balo için boncuklarla işlemeli en iyi şifondan yapılmış şeffaf bir örtü ile çok katmanlı bir elbise seçebilirsiniz. Ayrıca, pul ve süslemelerin dekorasyonu çok önemlidir.

Asimetrik etek ve ilginç boyun kesimlerinden hoşnut kalacaksınız. Zarif seçenekler Mango, Ralph Lauren, Carolina Herrera ve Ellie Saab tarafından sunulmaktadır .

2014 yılında abiye elbiseler

Zemindeki akıllı bir gece elbisesinden daha rafine veya daha seksi ne olabilir? Bu sadece tasarımcılar ve profesyonel stilistler tarafından değil, aynı zamanda kadın gardırobunun bu kısmından gözlerini bile uzaklaştıramayan çoğu erkek tarafından da düşünülüyor.

2014 yazında yazlık elbiseler genellikle yüksek kesimler gibi kışkırtıcı bir ayrıntıya sahiptir. Adrianna Papell, Calvin Klein ve Alexis Mabille koleksiyonlarında seksi abiye var.

Renk düzenine gelince, yeni sezonda mentol, kül-pembe, mor ve mavi tonları tercih edin. Ayrıca, çiçek ve çiçek baskılarına, soyut ve geometrik süslere daha yakından bakın.

Elbette elbette, elbiselerin her zaman temsilcilerinin kadınlık ve stilini vurguladıklarını biliyoruz. Bu nedenle, kabini cesurca farklı uzunluklarda yeni stillerle kilitleyin.