2015 için moda bağları

Bir kravat giymek artık uzun zamandır erkeklerin ayrıcalığı olmadı, kadınlar da bu aksesuarı başarılı bir şekilde giyerek tuxedos, resmi takım elbise, gömlek ve hatta etekli takımlarla birleştiriyorlar. Bu nedenle, 2015 sezonunun moda bağları ile tanışmak gereksiz değildir.

2015 yılında moda için bağlar

Yaklaşan sezonun gösterilerinde açıkça görülen ilk trend, tek sesli bir arka planda küçük lekelerdeki bağların takılmasıydı. Bu kravat taze görünüyor, ama aynı zamanda oldukça klasik. Sıkı sakin veya parlak renklerle mükemmel uyum sağlar. Küçük bir benek, zevklerine güvenmeyen ve daha büyük çizimler seçmekten korkanlar için mükemmel bir çözümdür.

Bu yıl da ilgili olan başka bir klasik çözüm. Çalışmak için şık bir kravat almak isteyen ancak modern ve şık görünmek isteyen kızlar için, parlak, zıt çizgilerle bağları önerebilirsiniz: örneğin, siyah zemin üzerine beyaz veya mavi kırmızı. Diyagonal bir şeridi olan varyantlar gerçek, ancak modadaki en cesur kadınlar yatay çizgili bir desenle kravatlar üzerinde deneyebilir.

Parlak monofonik kravatlar - mutlaka sahip olunması gereken erkek gardırop kadınlarda moda olacak. Ve erkekler kesinlikle herhangi bir rengi seçebilir, oysa erkekler için asit gölgeleri veya Barbie'nin parlak pembe rengi gibi bazı kısıtlamalar vardır.

Son olarak, karmaşık, ilginç çizimlerle bağlar. Bu bir çiçek süsleme, geometrik şekiller veya bir çizgi film kahramanı görüntüsü olabilir. Bu aksesuarlar arasında, şık imajınızı tamamlayacak zarif bir bayan kravat modeli seçebilirsiniz.

Papyon 2015

Papyon, belki de uzun muadillerinden daha fazla renk ve stil çeşidine sahiptir. Kelebekler kadın gardıroplarında da uygulanabilir. Klasik siyah ve griye ek olarak, bu sezon da aşağıdaki orijinal modellerle moda olacak.

İki tip kumaştan papyon: üst kısım bir tür kumaştan veya bir renkten dikilirken diğeri alt yarısı dikilir. Bu ilginç bir etki yaratır. Özellikle popüler olan, pamuk ve keten gibi yoğun doğal malzemelerin bu tür kelebekler için kullanılmasıdır.

İkinci eğilim, hemen göze çarpan ve görüntü bütünlüğünü ve bütünlüğünü veren, stil oluşturan bir aksesuar haline gelen bir kafes veya zıt bezelye içinde papyondur.