2015 yılında çiçek baskı

Bütün kadınların çiçek gibi olduğu söylenebilir, belki de birbirleriyle sonsuza kadar bağlılar. Parlak ve sulu tonlar, yumuşak ve kadınsı motifler, güzel yarının güzelliğini mükemmel bir şekilde vurgular.

Çiçek baskı 2015 yılında mı?

Bu soru belli bir trend için her zaman moda olmak isteyen moda kadınlarına işkence ediyor. Önde gelen moda evlerinin son koleksiyonlarına baktığımızda, 2015 yılında, kıyafetlerde çiçek baskısının hala moda olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak, böyle yaygın olmayan bir tasarım yeni bir form buldu. Bunlar gerçekten romantik bir ruh hali oluşturan parlak ve geniş çiçek motifleridir.

Uyumlu bir görüntü oluşturmak için, grubun çok kalabalık olmaması gerektiğini unutmayın. Bu nedenle, büyük bir çiçek baskısı ile uzun bir etek giymeye karar verirseniz, görüntüyü, ideal rakamınızı vurgulayacak kısa kollu beyaz bir üstle tamamlayın. Aynı şema ayrıca, nötr bir alt ile seyreltilmesi gereken renkli bir top seçerken de geçerlidir. Örneğin, hassas bir şifon bluz, siyah şort veya sıkı sıska pastel tonları harika görünecek.

Risk almak ve deney yapmak isteyenler için birbiriyle uyumlu çiçek motifleri ile kıyafet seçmeye değer. Bir bluz ile bir takım elbise veya etek olabilir. Örneğin, mükemmel çözüm - benzer bir renk şemasında geniş bir çiçek baskısıyla dekore edilmiş siyah bir pantolon, üst ve ceket.

Sahilde, gündelik hayatta olduğu gibi, kızlar güzelliği ve cinselliği ile dikkat çekmek isterler. 2015 yılında ana moda gıcırtı olan şık, geniş çiçek desenli mayolar, sadece insanlığın güçlü yarısına değil,% 100 dikkat çekecek. Parlak bir mayo bando veya narin güllerle süslenmiş açık mavi bir gölgelik olabilir.

Şık elbiseler 2015 üzerine çiçek baskı

Kıyafet - Bu kadın kıyafetleri arasında tartışmasız liderdir, pek çok tasarımcı buna odaklanır. Dolce & Gabbana'dan Valentino, piquant ve baştan çıkarıcı tuvaletlerden lüks akşam modelleri, herhangi bir kadını dönüştürebilir. Çan kollu kollu yamuk şekilli kısa elbiseler, kendinden emin bir kişiye uyacaktır, ancak romantik ve akıcı silüetler, ışıklı ve akıcı silüetlere tercih edilmelidir. Narin çiçek desenli şeffaf şifon, en güçlü somuna bile dönüşebilir.

Floristik motifler, sadece akşam ve cömert imajların yaratılmasında değil, aynı zamanda günlük kıyafetlerde de mükemmel uyum sağlar. Yürüme için bir koku ya da iş için sıkı bir model davayla uzun bir elbise olabilir.

Gördüğünüz gibi, 2015'teki çiçek baskısı her zamankinden daha alakalı. Ve moda yönünü değiştirmezken, bu renkli motiflerin tadını çıkarmaya değer.