2016 Dantel Gelinlik Modelleri

Birçok tasarımcı, diğer kumaşlardan gelen gelinlikler için danteli bir dekorasyon olarak kullanır. Ancak, tamamen bağlanmış bir gelinlik sadece karşı konulmaz görünüyor ve buna göre tüm görüntü unutulmaz ve büyülü olacak. Bu nedenle sezondan sezona kadar tasarımcıların hassas bir desen yapısı var. 2016'nın dantel gelinlikleri sadece her gelinin şık bir peri prensesi olmasına yardımcı olmayacak, aynı zamanda tüm görüntünün özgünlüğünü ve özgünlüğünü vurgulayacaktır.

2016 düğünü için dantel elbiseler modelleri

Dantel gelinlik 2016 koleksiyoncularının koleksiyonlarındaki ana dikkat doğrudan tasarıma verildi. Tasarımcılara göre, kıyafetler mümkün olduğunca temsiliyet, tevazu ve törende ana rolü vurgulamalıdır. Bu nedenle, en popüler dantel stilleri masif dekor, dokulu dekorasyon, olağandışı kesim ile dolu. Ayrıca, dantel malzemenin seçimine büyük önem verilmektedir. En popüler olanı ölçek parçaları olan dantel. Daha narin bir kumaştan bir kıyafet istiyorsanız, o zaman küçük oyma motifleri miktarla alınmalıdır. Bakalım, 2016 moda düğün için dantel elbiseler nelerdir?

Dantel gelinlik yılı 2016 . Dantelin en popüler biçimi, dizden geniş bir etekle sıkı oturan bir kıyafet. 2016 yılında yılın moda kapalı modelleri. Tasarımcılara göre, bu stil narin bir dantelle birleşince görüntüye bir gizem kazandırır. Ama aynı zamanda tasarımcılar seksi notalar ile dantel elbiseler-yıl sunuyor - astar olmadan derin bir boyun çizgisi, çıplak omuzlar.

Güzel dantel gelinlik . Geniş bir etekle düğün dantel elbiseleri, kısa bir süre içinde yeni sezonda geçerlidir. Aynı zamanda, stilistler birkaç povyubnikami ile elbiseler tamamlar, böylece model kesinlikle bebek görünüyor. Ama aynı zamanda, klasik ve gür stilleri popülerliğini kaybetmedi. Bu elbiseler ekstra maksimum uzunluktadır.

Tren 2016 ile dantel gelinlik . En kadınsı ve kibar uzun bir trenle kıyafetler. Tasarımcılar elbiseler yıl boyunca böyle bir dantel etek trim, yüksek bel, açık sırt ile düz uydurma stilleri modelleri sunuyoruz.