2017 yaz ceket - moda trendleri, yenilikler, en iyi stilleri

Değişken ve kaprisli bir yaz, bizi her zaman uyanık hale getirir. Değişken hava yaklaştığında, gerçek modacının gardıveni, ısınma ve aynı anda şık dış giyim ile yenilenmelidir. 2017 moda trendlerinde yaz ceketleri bir sünger gibi emiliyor.

2017 yazında ne tarz bir palto var?

Yaz modelleri, sonbahar sonbahar günlerinde giydiğimizlerden çarpıcı bir şekilde farklıdır. Ana özellik, yaz gardırobunun bu ilginç ve gerekli parçasının dikildiği kumaştır. Bu çok daha hafif ve daha incedir, bu yüzden şey sezon dışı için model olarak hantal ve ağır değildir. Yaz paltoları 2017 bir dereceye kadar - ısınmak için bir yol bile değil, ve son akor, tüm görüntünün vurgulanması. Bu sezonda, tasarımcılar gardırobunuzu önerilen kumaştan bir ürünle yenilemeyi tavsiye ediyorlar:

Moda yaz ceket

Kot Paltoları 2017

Yaz gardırobunda denim kıyafetler hala favori. Kumaşın çok yönlülüğü, mukavemeti çekmek istemediğiniz bir denim favori dış giyim modelini oluşturuyor. Modaya uygun denim mont 2017 akıllı ve taze görünüyor:

  1. Diğer malzemeden (örneğin, cilt) bir insertin onuruna, basitlikten yoksun bırakılırlar.
  2. Ceket, nakış, çizgili, süslemeli veya taşlarla işlenebilir. Giysinin uzunluğu değişebilir.
  3. Birkaç yıllık bir moda trendi - ihmalkar bir şekilde yıpratma - aynı zamanda ilgili.
Kot Paltoları 2017

Yaz jakarlı ceket 2017

Jakarlı, dekor gerektirmeyen karmaşık bir kabartma kumaş olarak adlandırılır, çünkü bu zaten anlamlıdır. Bu yaz için mükemmel bir seçim: karmaşık bir desen tarafından oluşturulan inanılmaz görünüme ek olarak, jakar ürün yoğun ama aynı zamanda hafif, dayanıklı ve dayanıklı. Jakar modellerinin en önemli avantajı, dışarı çıkmak için mükemmel olmalarıdır.

Bir yaz gardırop hazırlarken dikkat etmeniz gereken tüm güncel trendleri emdi malzemenin dokusuna çarpıcı bir yaz 2017 yılında ceket

  1. Tanınabilir Chanel tarzında kadınsı ve zariftir.
  2. Alt seçeneklere eğik etek ve elbiseler ile iyidir.
  3. İnci-gri de trendde sessiz olmasına rağmen yaz için, sulu güzel tonlarını seçin.
  4. Parlak bir trend kumaşın dokumasındaki metalik ipliklerdir ve özel bir parlaklık verir.
  5. Gelecek yaz aylarında dantellere benzeyen bir desen popüler olacak.
Yaz jakarlı ceket 2017

Ipek yaz ceket 2017

İpek akan serinliği, dış giyimi yılın en sıcak zamanı için ideal hale getiriyor. Asil bir parıltılı malzeme, zarif bluzlar ve elbiseler ile mükemmel bir şekilde birleştirilir, neredeyse ağırlıksızdır ve bu nedenle güneşli havalarda görüntünüzü daha da kötüleştirmez. Modaya uygun yazlık mont 2017 monofonik tasarımda sunulmaktadır: mevsimsel moda paleti nane, mercan, mavi, kum renkleri. Baskıya sahip modeller, dikkati çekmedikçe, daha az nefis değildir. Önde gelen pozisyonlardan moda kadınlar yazın aşağıdaki seçeneği satın almalı:

Yaz palto modelleri 2017

Omuzlarını yaz esintisi ceketlerinin ve batnikasının serinliğinden gizleyin. Ama değersiz bir alternatif bulmak zor olan eşsiz bir zarafet sadece bir kat verir. Tüm yaz gardırobunda olduğu gibi, yılın bu zamanındaki dış giyim de özgür olmalı, hareketi kısıtlamamalı ve diğer şeylerle daha iyi uyum sağlamalıdır. Neyse ki, yazlık mont 2017 yılında çeşitli moda trendleridir, bu sayede rahat bir işaret ya da zarif abiye ile kolayca birleştirilebilir:

  1. Chanel tarzında laconic tasarım modelinin popülaritesinin yüksekliğinde.
  2. Muhteşem bir tamamlayıcı vurgu olarak, kolsuz modeller iyidir.
  3. Büyük boy stili minyatürünüzü vurgulayacaktır.
  4. Koku varyantının pratik zarafeti ile çekilebilir.
  5. Romantik görüntüler için, uygun bir siluet idealdir.
Yaz palto modelleri 2017

Kollu olmadan ceket

Standart manşonlu standart kaplama, temiz havanın serinliğinden korunuyorsa, bu bileşenler içermeyen stil çoğunlukla dekoratif bir işlev taşır. Moda kolsuz kolsuz kollu 2017, güzel bir renk düzeninde yapılır, tek sesli veya baskıların evrensel etkisine maruz kalırlar. Pantolonlar ağırlıklı olarak pantolon ve sandalet-gladyatörlerle birleştirilir. Bir kalem etek ile seçenek cazibesinden yoksun olmasına rağmen. Kollu olmadan katlar klasik tarzda ve bu sezon topikal ipek tulumlarla birlikte yoğun olarak kullanılmaktadır.

Yaz palto

Bir başkasının omzuna benzeyen birkaç kaba kesim, sonbahar-kış gardırobundan yaz mevsimine aktı. Ve bu sadece özgür bir modelin rahatlığı değil. Baggy tarzı şaşırtıcı derecede parlak ve sevimli figürün kırılganlığını vurgular. Fashionable Overweight Coats 2017, sokak stilinin özgürlüğüne hayran olan ya da cazela'nın kayıt dışılığını tercih eden moda kadınlarına hitap edecek. Önemli bir kural: Patates torbalarına benzememek için kıyafetler hem dıştan bakmalıdır. Çok çeşitli kıyafetler ile büyük boy 2017 tarzında ideal palto:

2017 kokusuyla kaplayın

Ev kıyafetine çok benzeyen elbise - elbise, yine bir kokusu olan kıyafetler moda üstleri tekrar fetheder. Şık görünüm ve hatta daha fazlası için seviliyor - problem alanlarını gizlemek ve silüetin net çizgilerine zarar vermeden kendi figürüne sığdırmak için büyük bir fırsat. Moda açık mantolar 2017, sabitleme için çeşitli seçenekler önerir:

Koku olan modellerin renk skalası ağırlıklı olarak monofoniktir, çünkü şık kesim o kadar yeterlidir ki, ek terbiye gereksizdir. Tuvalin ana rengine bir kemer veya zıt bağ tonu içeren ilginç modeller olsa da. Döndürülmüş bir yaka yakalı modeller, ancak 2017 yaz paltosu da Japon kimonolarına benzeyen siluet varyantında bulunuyor.

2017 kokusuyla kaplayın

Yaz uydurma ceket 2017

2017 yaz tabakası, belinin her zaman açıkça işaretlendiği klasik silueti destekleyen moda trendlerini desteklemektedir. Bu tarz zamansız ve daima favori kadın silüetlerinizin en üstünde. Doğru, bu faset her fashionista için uygun değil, sadece açık problem bölgeleri olmadan iyi bir figürü olan şanslı olanlar için. Daha spesifik olarak, 2017 yılında ne tür bir yazlık mont modası geçiyorsa, o zaman çift göğüslü modellere dikkat edilmeli, küçük düğmelerle süslenmiş veya kemerle süslenmiş. Standart mevsime ek olarak, bu sezonda plise ile ilgili seçenekler de geçerlidir.

Yaz uydurma ceket 2017

2017 yaz ceket

Tüm çeşitliliğe sahip olan, yakasız tercih ürününün lideridir. Laconic kesimi iyidir çünkü yaratılan imajı, işi veya her gün mükemmel bir şekilde desteklemektedir. Açık bir kat 2017, sürekli olarak üç çeyrek kol ve yuvarlak boyun çizgisi sunuyor. En gerçek uzunluk dizler içindir. Doğru, bu seçenek yüksek kadinlar için iyidir. Düşük büyüme gösteren kızlar uyluğun ortasına bir kat sığar. Şekil izin veriyorsa, baskıda ilginç bir seçenek satın alabilirsiniz. Bayanlar için "vücutta" tek renkli modelleri veya dikey bir şerit seçmek daha iyidir.

2017 yaz ceket

Chanel Coat 2017

Tanınabilir stil, bir on yıl boyunca test edilmedi ve tanıma kaybına uğramadı ve bu yıl hala bir iş simgesi ve aynı zamanda son derece kadınsı bir stil. 2017 yaz ceketinin stilleri, her şeyden önce, aşağıdaki kesilmiş parçaları kullanarak elde edilen vintage inceliktir:

Bütün bunlar klasik tarzda güzel bir modele dönüşür, ancak zarif bir ihmalkarlıkla. Yuvarlak bir boyun çizgisi, bir dizi kanca veya düğme, düz uzatılmış bir siluet, kısa kollu - tüm bunlar Chanel tarzı bir paltodur. Bu yaz giysileri ile tezat oluşturuyor ya da daha hafif bir ton seçiyor. Tek renkli, büyük bir çiçek biçiminde bir baskı, geometrik figürler veya daha az rafine edilmekle sınırlı değildir.

Chanel Coat 2017

Bir yaz ceket 2017 ne giymeli?

2017 moda kadın yaz paltoları gibi şık bir gardırop detayı, bir kazak, hırka veya batnik görüntünün uyumuna uymadığı zaman iyidir. Coat Lightweight evrenseldir, çünkü neredeyse her tarza mükemmel uyum sağlar. Doğru, burada da tuzaklar var, bu yüzden dış giyim kombinasyonu ile gardırobunuzdaki şeyleri dikkatlice düşünmek önemlidir.

Gerçek yaylar arasında, ruha daha yakın olan birini seçebilirsiniz:

  1. Yerdeki düz bir kat, topuklar ve kısa giysilerle giyilir - etek, elbise veya şort. Aksine, model kontrastı veya temel setle tonda farklılık göstermesi daha iyidir.
  2. Kolsuz ceketler pantolon ve kot pantolon ile iyidir. Onlar tozluk ve kapris ile birleştirilir.
  3. 2017 yılında, dantel, fırfırlar veya nakışlarla süslenmiş, mükemmel bir şekilde monte edilmiş, modaya uygun bir görüntü yaratmak.
  4. Laik bir parti için, bir düğmeyle Chanel tarzında bir Jakarlı paltodan daha uygun bir seçenek hayal etmek zordur. Dış giysilerin uzunluğu elbise ile aynı hizada olmalıdır veya aşmalıdır.
  5. Kısaltılmış model günlük yaşam için elverişli, serin bir günde mükemmel bir şekilde ısınacaktır. Beyaz, mavi, kum veya bej renkli palto her şeyle kolayca kombine edilebilir.
  6. Baskıya sahip ürünler denim ile uyumludur.
Yaz ceket ile yay