2013 krep de chine elbiseler

Bu sezon, şık elbiseler için en popüler malzemelerden biri krep de Chine oldu. Profesyoneller bu kumaş krep de chine ipek diyoruz. Ve gerçekten, krep de Chine'ın hissi yoğun ipeklere çok benziyor. Ancak, hafif ipeğin aksine, krep de chine'den gelen elbiseler modelleri hem sıcak bir süre hem de soğuk hava için uygundur.

Krep de chine'den yapılan kıyafetlerin en popüler stilleri gevşek hoodies idi. Bu tür modeller her şeyden önce çok uygundur, çünkü hareket özgürlüğünü kısıtlamamakta ve hava geçirmemekte, bu sadece ısıda değil, aynı zamanda yılın herhangi bir zamanında da önemlidir. Yılın daha serin bir zamanı için elbiseler-hoodies genellikle uzun kollu veya dörtte üçü vardır. Stilistler, yüksek topuklu bir tarz giymeyi ve zarif bir kuşakla süslemek için bir çeşitliliği önermektedir.

2013 yılında da çok popüler olan krep de chine uzun elbiseler. Bu modeller çok zarif görünmektedir, bu yüzden modacılar genellikle partiler için zeminlerde krep de couture elbiseler seçer ve ışığa çıkıyorlar. Krep de Chine'den yapılan uzun stil elbiselerden en popüler renkler siyah, mercan, zengin sarı ve parlak çiçek baskılarıdır . Tasarımcılar 2013'te krep de Chine'den zemine uçan bir etekle geniş bir kıyafet seçkisi sundular. Bu seçenek, akan bir bezle kombinasyon halinde hava verir.

Krep de chine gelen yaz elbiseler

Yaz kıyafetlerinin stillerini krep de chine'den toplayan stilistler, her şeyden önce mini ve süper mini uzunluğuna dikkat ederler. Bu malzeme yeterince yüksek bir yoğunluğa sahip olduğundan, çok uzun bir elbise sıcak bir günde uçabilir, bu da rahatsızlık getirir.

Bu sezonun büyük popülaritesi de krep-de-chine elbiselerin yaz plajı versiyonlarını satın aldı. Tasarımcılar diziye kadar geniş bir insizyon ve boyun çizgisine sahip bu modelleri sundular. Doğal olarak, bu tür kıyafetlerin renklendirilmesi plaj havasına karşılık gelir.