2013 pantolonları

Moda pantolonları uzun zamandır kadın gardırobunun evrensel bir parçası olarak görülüyor. Bu nedenle, bugün ünlü tasarımcıların tüm koleksiyonları mutlaka yenilikler ya da güncellenmiş şık pantolon modellerini temsil ediyor. Yine de, her fashionista mutlaka yeni sezonun gelişiyle moda pantolon stilleri ile ilgileniyor. Elbette, birçok model kendilerini klasik olarak köklendirdi ve mevsime göre mevsime geçiyor. Ama yine de, her tasarımcı yeni koleksiyonunda bir yenilik sunmaya çalışıyor.

2013 sezonunun trendi "palazzo" olarak adlandırılan kadın pantolonunun şık tarzıydı. Bu tür modeller gevşek geniş bir kesim var. Genellikle pantolon-palazzo uyluktan ayak bileğine kadar çok geniş. Bu tür pantolonlar kısaltılamaz. Palazzo her zaman zeminin uzunluğu ile temsil edilir. Bu mevsimde modaya uygun bir tarz olan kadın pantolonu, gündelik tarzda kıyafetler topluluğu için son derece uygun hale gelen inanılmaz renkli baskılarla karakterize ediliyor. Ama bu pantolonlar iş kadınları için de uygundur.

2013 yılında da bayan pantolonlu pantolonların modası geçtiğimiz sezonda unutulmaz bir furore haline geldi. Bu sene moda tasarımcıları, modaya uygun pantolon pantolonları tercihini biraz genişletti. Şimdi en popüler modeller şişirilmiş bel ile pantolonlar. Bu tür pantolonlarda, uyluklardan ayak bileğine kadar daraltma çizgisi, yüksek bir saplama ile giyilmesine izin veren düzdür. Ayrıca çok popüler dar pantolon-pantolon kısaltılmış kesim vardır. Ve gündelik stil için, stilistler düşük bel ile hacimli pantolon seçmenizi öneririz. Bu model, dişi gençlik grubu için daha uygundur.

Klasik pantolon pantolonları 2013

Elbette moda 2013 ofis ve iş tarzında çekici moda pantolon bırakmadı. Kural olarak, bu modeller klasik versiyonda seçilir. 2013'teki klasik pantolonların en güncel modelleri, kısa metrajlı kısa ayak bileği ayakkabısı, düşük kesimli erkek pantolonları ve küçük bir parıltıya sahip okları olan standart pantolonlardır.