2013 yılı için örme hırkalar

Başlangıçta hırka sadece erkek gardırobunda yaşıyordu, ama zamanla, giymeye ve kadınlara başladı.

Bu tarz kıyafetlerin modaya dönüşmesi gerçeğine rağmen, şimdi kadınlar arasında hırkalar büyük talep görüyor. Belki de bu, soğuk dönem için en çok yönlü kıyafet. Hırka kesinlikle her şeyle birleştirilmiştir. Dış giyim yerine serin bir sonbahar gününde giyilebilir ya da bir palto veya ceket altına takabilirsiniz. Bu mevsimde, zengin bir giyim ürün yelpazesi arasında, örme bir hırka lider oldu.

Tamamlamak için stil

Modaya uygun örme ceketler, farklı olarak adlandırıldıkları gibi, yemyeşil formları olan kadınlar arasında da popülerdir. 2013'ün tamamı için örme hırkalar, çeşitliliğinde farklılık göstermektedir. Sunulan moda koleksiyonlarında, alışılmadık desenler ve çeşitli renklerin bir kombinasyonu ile parlak ve renkli modelleri karşılayabilirsiniz. Dolu örme trikolar arasında, uzun modeller ve kısaltılmış klasik olanlar da vardır; kısa kollu ve uzun olanlar, düğmeli ve tutturucularda, kayışlı ve kayışsız . Özellikle çekici kadınlar için şişman kadınlar için fishnet hırkalar. Havadar ve yarı saydam viskoz, kadınlık ve çekiciliği vurgular. Ayrıca popüler olan desen, traş desenleri veya örgülü desenli kaba örgülerin kullanıldığı modellerdir. Fakat bu modeller daha ince kızlara yakışıyor ve kadın hırkaları tam anlamıyla çok büyük çiftleşme kullanılmadan seçilmelidir. Bağlayıcı içermeyen asimetrik formlara sahip biraz genişletilmiş hırka bazı ekstra poundları gizlemeye yardımcı olacaktır ve şekil daha ince görünecektir.

Yağ için örme hırka seçerken, sakin pastel tonların modellerine dikkat edin. Parlak renkler ve desenler sadece resminizi ağırlayacak. Örneğin, bej, beyaz, mavi veya koyu yeşil rengin modaya uygun asimetrik hırkalarını seçerek, kolay ve romantik bir görüntü yaratabilirsiniz. Ancak, birisinin kalbini fethetmek istiyorsanız, güvenli bir şekilde siyah bir hırka seçersiniz, çünkü sesi görsel olarak azaltır, figürü biraz daha ince yapar ve bazı eksiklikleri ustaca gizler.