2014 için hangi çivi moda?

Her yeni sezon, sadece gardıropta değil, aynı zamanda tırnakların şekli, uzunluğu ve rengi ile de moda trendlerini değiştiriyor. 2014'te hangi tırnakların moda olduğunu öğrenelim.

Tırnak uzunluğu ve şekli 2014

Bu yıl kare ve keskin tırnaklar daha az acil hale geliyor. Tırnaklar 2014 şık şekli - oval veya badem şeklindedir. Bu mevsimde gerçek manikürün doğallığı ve pratikliğidir. Bu eğilimi takiben, birikmeyi bırakmak daha iyidir - uzun tırnaklar hala modası geçmez. Ortalama uzunluk veya çok kısa tırnaklar karşılanır (parmak pedinin kenarından en fazla 2-3 mm).

Manikür 2014'te Renk ve Çizimler

Tırnak cilası renk aralığı mevsimlere ayrılabilir. Kış dönemi için daha uygun tonlar: siyah, erik, çikolata, gri. İlkbahar-yaz mevsimi için, verniklerin daha parlak tonları uygundur: yeşil, mavi, leylak, limon, mercan ve diğer zengin, dikkat çekici tonlar. Bu yılın metalik oje renkleri çok popüler: altın, inciler, kurşun, gümüş.

Fransız manikür hala moda. Klasik bir seçenek olarak ve çeşitli tonların bir kombinasyonu olarak. Böyle bir manikür, pul, desen, boncuk veya rhinestones ile dekore edilebilir.

Parlak, renkli tırnaklar için moda 2014 yılında kalıyor. Böyle bir manikür, parlak görünmek isteyen kızların ilgisini çekecek, kalabalığın arasından sıyrılacak. Bir resim şeklinde birleştirilebilen gerçek mor, mavi, sarı ve turuncu renkler.

Çivi çizimleri de 2014 yılında moda olarak devam ediyor. Çiviyi geometrik desenler, çiçekler, fiyonklar ve diğer resimlere koyabilirsiniz. Asıl mesele profesyonel performans, uygunluğun yanı sıra yazışmadır.

Parlak ve incecik oje 2014'te kalırken, geçen sene moda olan mat renkler, en alakalı kalıyor. Bugün mat kırmızı, mavi, siyah ve bordo tonları bugün özellikle popüler.