2014 moda çantalar

Bir kadın çantası benzersiz bir şeydir. Sadece mevcut tüm aksesuarların en işlevsel olduğu gerçeğinden dolayı değil, aynı zamanda kadın cüzdanının sahibi olduğu ve sahibinin doğasını ve tercihlerini yargılayabildiği için. İyi seçilmiş bir çanta, görüntünüzü "oynatın", şık ve şık görünmenize yardımcı olabilir. Doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için, 2014'ün çantalarının ana moda trendlerini size anlatacağız.

“2014'te hangi çantalar moda?” Sorusuna şu sözlerle cevap verelim: “Tek kelimeyle cevap vermek zor, ancak bu kelime“ farklı ”olacaktır. Ancak yine de, bu yıl birçok koleksiyonda "eğilip" ana trendleri vurgulamaya çalıştık.

Moda çanta modelleri 2014

  1. Taşıma çantası . Kuşkusuz bu model, 2014'ün en moda çantalarına bağlanabilir. Bir iş hanımının gün boyunca ihtiyaç duyduğu her şeyi içermenizi ve aynı zamanda şık ve prezentasyonlu görünmenizi sağlar.
  2. Çanta çantası (veya çanta zarfı). Bir iş kadını için başka uygun bir seçenek. Netbook'a ve gerekli kağıtlara mükemmel uyum sağlar ve ayrıca gerekli tavalara yer vardır. Artılardan - kullanılan malzemeler (kabartmalı deri, tekstil, süet) ve renk skalası nedeniyle görüntünüzün parlak bir aksanı haline gelebilir. Madenciler - elinde, her ne kadar, bir araba ile, bu eksi hiçbir şey azaltılır, giyilir.
  3. Omuz çantası . Bu tür moda kadın çantası 2014 için, iki seçenek mümkündür: gün ışığı - bir çanta üzerinde bir kayış üzerinde bir çanta ve bir akşam çantası - bir zincir üzerinde bir debriyaj çantası. Çanta büyüklüğünün ne kadar büyük olduğunu, dekorun ne kadar ayrıldığını ve tersini hatırlamak önemlidir.
  4. Çantaların orijinal şekli . Bu yıl tasarımcıların hayal gücünün uçuşu inanılmaz: kalp şeklinde çanta, ev, fener, kitap, yumuşak oyuncaklar, bir çift çanta, balık, gitarın görsel etkisi ile - sadece saymayın. Böyle bir çanta ile, kesinlikle kalabalığın içinde kaybolma riskiyle karşı karşıya değilsiniz.

Çantalar 2014: moda renkleri ve malzemeleri

Bu sezonda birkaç farklı trend var:

  1. Kürk Kürk torbaları belki de bu yılın en parlak trendi. Ve uzun ve kısa, doğal ve suni kürk, doğal ve parlak renkler gibi çeşitli varyasyonlarda bu malzeme, sadece soğuk mevsimler için kürklü mantolar ve ceketlerle birlikte görmüyoruz. Tasarımcılar, kürk dekorunu ve ilkbahar-yaz 2014 çantalarını kullanmayı başardı.
  2. Sürüngenlerin derisi . Bu yıl, timsah derisi yılan gibi popülerliğin zirvesindedir. Renkler gelince - asil ve zarif bir görünüm siyah, kahverengi, bej, bard, mavi, parlak ve çekici - yeşil, pembe, kırmızı.
  3. Tekstil çantaları Cilde iyi bir alternatif nubuk, yoğun kadife (hem tek sesli hem de özgün baskılarla dekore edilmiş), süet çantalardır.
  4. Hasır çantalar . Tasarımcılara göre 2014 yazının en şık çantalarından biri, hasır ve örme çantalardan yapılmış çantalar olacak. Bir sepet şeklinde sunulabilir veya kurdela veya çiçeklerle süslenmiş klasik bir şekle sahip olabilirler.

Renk şeması olarak - çoğu moda koleksiyonlarında, en az üç trend bir arada bulunur:

Yani, 2014'ün en şık çantaları nelerdir, karar verdik. En ufak bir şey - sizi memnun edecek bir seçim yapmak ve eğer şanslıysanız, o zaman diğerleri.