2014 tarzı

Her insan, bir şekilde veya başka bir şekilde, günlük tarzımızın seçimini etkileyen belirli bir yaşam yolunu açar. Stil çeşitliliği, her türlü gardırop ürününü tek bir görüntüde ustaca birleştirmenizi sağlar. Olması gerektiği gibi, herhangi bir kız veya kadının uygun ve layık görünmesi için 2014 stilinin moda trendlerini takip etmesi gerekir.

Stil 2014 - trendler

Daha önce de söylediğimiz gibi, yaşam tarzı hepimizin tarzını etkiliyor. Modernliğin en güncel stilleri üzerinde daha ayrıntılı olarak yer alalım.

Kadın İş Stili 2014

Bu seçenek iş kadınları, ofis çalışanları ve çeşitli büyük şirketlerde içseldir. Pek çok şirketin kıyafet kurallarını tanıttığı ve işçilerin belirli bir giysi türüne veya belirli kıyafetler giyme kurallarına sahip olmalarını gerektirecek bir kaza yoktur. Yine de, böyle kısıtlamaların şık ve güncel görünmesine izin vermediği söylenemez. Ofis kıyafetleri hakkında konuşursak, en güncel kıyafetler kalır, bu da kadınsı figürü vurgular ve aynı zamanda gardırobun en zarif eşyalarından biridir.

Bir kalem etek ve hafif bir bluz ya da erkeksi bir tarzda bir gömlek tandem dikkat edin. Bu kombinasyon, hem ince kızları hem de muhteşem formlara sahip bayanları eşit derecede renklendirir. İdeal büyüklüğü seçmek önemlidir.

Eskiden şık görünüyorsanız, bu yıl damalı pantolonlar sizin için uygundur. Bu kıyafetde aristokratik görüneceksin. Özellikle ilgili tartan.

Bu yıl, tasarımcılar, alışılmış şekilde ofis kıyafetleri olan klasik malzemelere odaklanmamaya karar verdiler. Fantaziyi sağladılar ve deri giysiler sundular. Deriden yapılmış eteğin klasik modellerine dikkat edin. Onlar, tekstilin tepesi ile birleştirilebilirler ve inanın bana, onurlu ve şık görünecekler, ama bütünüyle meydan okuyucu değilsiniz.

Sokak Stili 2014

2014 için modern toplumdaki en yaygın giyim tarzlarından biri. Sokak stilinin ne olduğunu anlamak için, Paris'teki son moda haftasına dönelim. Renklerin bolluğu, şık kıyafetler en gerçek modacılara kayıtsız kalmadı.

Paris'teki moda haftasının en akılda kalıcı görüntülerinden biri, beyaz bir bluz ve pompalarla birlikte geniş bir kadınsı uzun, yarı saydam eteğidir.

Parlak baskı ile şık bir kazak ile birlikte Topikal etek yamuk. Bu sezon etek-trapezlerin özellikle onur ve popülariteye sahip olduğuna dikkat edilmelidir. Ve modeller tamamen farklı uzunluklarda olabilir - mini'den maxi'ye.

Sadece parlak modeller değil, aynı zamanda siyah elbiseler ya da dantelli siyah bluz ile siyah etek bir arada. Bu arada, orijinal çerçevedeki gözlükler ve küçük bir çanta kavraması gibi parlak aksesuarlarla destekliyorsanız, bu kıyafet kasvetli görünmüyor.

En cesur görüntü, oldukça sıradışı aksesuarlarla tamamlandı. Mükemmel bir örnek dekoratif broş ve rozetlerle süslenmiş askeri tarzda bir başlık olacaktır.

Kız gibi küçük kız küçük bir çiçek baskı ve parlak kırmızı yakalı küçük bir ışık elbise gibi görünüyor. Hafif bir bere, görüntüye tamamlayıcıdır.

Stil 2014 - Haberler

Sonunda haberler hakkında. Onlar için bu dekoratif elemanı yay olarak taşımak mümkündür. Gardırobun hemen hemen her alanında, bir bluz, elbise, çanta, ayakkabı ve hatta saçın kenarları ile ilgili olacaktır.

Kızlar için hippi tarzı 2014'te yeniden canlandı. Saçlardaki çiçekler, uzun etekler, bir çiçek içinde bluzlar ile karakterizedir. Etekler, rhinestones ve paillettes ile dekore edilmiştir.

Şık bir görüntü oluştururken önemli bir kuralı hatırlayın - her şey ılımlılık ve yerde olmalı, o zaman kıyafetiniz başkalarının görüşlerini çekecektir.