2014 yazının eğilimleri

Yaz göz kamaştırıcı güneşli bir meyve-dut ve açıkçası moda sezonu! Ama aksi halde nasıl olabilir? Modadaki bütün kadınlar, yazlık giysilerin sadece açıklık ve yarı çıplaklık bakımından değil, cinsel olarak çekici etkide farklılık gösterdiği konusunda hemfikir olacaklar. Yaz giysileri tarzı en beklenmedik olabilir ve kimseyi şaşırtmayacaktır. 2014'ün en güçlü ve şık kadın yaz trendlerine bakalım.

2014'te renkli trendler

Dikkat etmeniz gereken ilk şey, inanılmaz parlak ve zengin bir renk paleti. Bu yaz en modası turuncu, pembe-nar, salata, mentol ve leylak rengi olarak kabul edilir. Bu renklerin kıyafetleri ruhlarınızı kaldırabilir ve size hafiflik ve güven duygusu verebilir.

Beyaz giysiler her zaman sıcak sezonda büyük popülerlik kazanırlar, sadece bu yaz tasarımcıların toplam kar beyazı rengine bakmasını tavsiye ederiz. Bej, krem ​​pembe, kahve ve süt renkleri de gerçek olacak.

Metalik giyim başka hiç ölmeyen bir konudur. Metalize kumaşlar 2014 yazının en önemli moda trendlerinden biri olarak kabul edilir. Diane Von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Versace, YSL ve Lanvin'in yeni koleksiyonlarında altın ve gümüş görülebilir.

Orijinal kıyafetler - 2014'ün trendi

Yaz döneminde, tasarımcıların bizi çok test etmeyi sevdiklerini, ancak denemeyi umursamadık. Sıra dışı şekiller ve şekiller, çok katmanlı, asimetrik - hepimiz alacağız ve deneyeceğiz, çünkü en moda olmak istiyorsun!

Pleating hiç kimsenin şaşırtıcı olmadığını düşünüyor, ancak yaratıcı tasarımcılar zarif elbiseler ve etek modelleri sergileyebildiler. Midi renkli pastellerin pilili etekleri Christian Dior , Proenza Schouler ve Jonathan Saunders tarafından yeni koleksiyonlarda araştırıldı.

Peki, geçmişe hitap etmeden nasıl olur? Vinil mini etekler, blazer ceketler, dar kesimli pantolonlar ve asimetrik üstler yine modada. Saint Laurent ve Miu Miu gibi markalar 70'li ve 80'li yılların derinlerine gitmeye karar verdiler.

Ve şimdi başka bir özgün ve sıra dışı üslupla - aşırıya kaçmış - çok fazla giyindik. Yine, parçaların ve baskıların bir yığın halinde, dokular ve çok katmanlı birleştirilmesi. Versace'nin moda evi tarafından sunulan bir kitti.

2014'ün moda trendleri göz önüne alındığında, birçok tasarımcı koleksiyonuna ilgi duyan etnik, Afrika ve oryantal motiflerden bahsetmek imkansızdır. Sulu ve karmaşık baskılar Alexander McQueen ve Manish Arora tarafından gösterilmiştir.

Sporda olduğu gibi, moda, uzun şort, tişörtü, tayt ve beyzbol kapaklar olacak, bu arada, bir spor tarzda elbiseler ile güvenli bir şekilde kombine edilebilir. Bütün bunlar Marni, Emilio Pucci ve Prada koleksiyonlarında bulunabilir.

Şık güneş gözlüğü - 2014'ün trendi

En popüler model retro tarzı yuvarlak bir şekil, bu Giorgio Armani , Marc Jacobs, Jen Kao ve Giles gösterilerinde görülebilir bu güneş gözlüğü.

Çekici "kedi gözleri" neredeyse her türlü yüze uyacaktır. Özellikle iyi modeller Carolina Herrera, Fendi, Tsumori Chisato, Just Cavalli ve Bottega Veneta'dan.

Sıkıcı ve monoton olmak için yeterli! Bu yaz, renkli çerçeveler ve ayna lensleri ile gözlük denemeyi unutmayın. Daha az ilgili olan, koyulaştırılmış bir üst ve daha saydam bir tabanı olan merceklerdir. Modadaki en cesur kadınlar şeffaf çerçevelerden veya kadife kapağından vazgeçmeyecek.

Gördüğünüz gibi, 2014 yazı moda trendleri sadece dayanılmaz parlak ve orijinal. Bu yüzden iyi bir ruh hali hazırlayın ve alışverişe çıkın, çünkü yaz zaten eşikte!