2014 yılında hangi etek moda?

Etekler, kadınlık ve zarafeti takdir eden moda kadınlarının gardırobundaki ana yerleri işgal ediyor. Bu nedenle, önde gelen markaların bu sezon için neler hazırladıklarını ve 2014 kızlar için hangi şık eteklerin dikkat etmesi gerektiğini bilmelisiniz.

Sıcak etek 2014

Bu yılki popüler içerik oluşturucular, kaşmir, kadife, süet ve deriden harika modeller sergiledi. Soğuk mevsimde etek giymeyi tercih eden moda kadınlarını memnun edecek bu malzemeler.

Bugün hiçbir katı sınırlama yoktur, bu nedenle sevdiğiniz stile, kesime ve renge göre istediğiniz modeli kolayca seçebilirsiniz.

Abartılı bayanlar elbette, birçok koleksiyonda bulunan kürkle memnun olacaklar. Örneğin, Carolina Herrera kürklü bir dekora sahip zeminde uzun bir etekle ustaca dekore edilmiştir. Ancak birçok kürk eteği kaba veya cebinden çıkıyor, sonra tüfeğin modellerine dikkat edin. Chanel, Prada ve Alexander Wang'da bulacağınız ilginç görüntüler. Güzel bir bolognevye eteğine bakın, fermuarlı şık bir stil, ünlü marka Miu Miu'yu gösterdi.

Yoğun kostümlü kumaşlardan iş tarzı eteklerle kıyafetler güzel görünecek. Yere trapez tarzı, etek-kalem ve aynı zamanda modeller olabilir.

Güzel etek 2014

Dikkatinize ilk dikkat ettiğiniz şey, moda şovlarını gözden geçirmek, abartılı belin daha önce hiç olmadığı kadar şık olmasıdır! Geniş kayışlar boncuk, taş, elmas ve nakış ile dekore edilmiştir. Bu nedenle, siluet bir kum saati şeklini alır ve böylece bazı kusurları gizler.

Asimetrik temeller ve flörtlerle süslenmiş çok güzel görünümlü etekler. Deriden yapılmış göz alıcı görünümlü ekler, fermuarlar, tokalar ve düğmeler. Her şey çok kızların kalplerini kazandı uzun bir glam rock tarzı gibi görünüyor.

Tasarımcılar sıklıkla son on yıllardan ilham alır. İşte burası, 50'li yılların selamlarıyla, muhteşem bir eteğiyle, rahatlıkla ve rahatlıkla moda dünyasına giriyor. Dantel trim, sofistike ve romantizm ekler. Sadece bu tarzın sadece yalın kızlar için uygun olduğunu unutmayın.

Moda tasarımcıları, örme etekler 2014'ün sıkı modellerine dikkat etmeyi tavsiye ediyor. Üstte, gömlek, ceket veya gevşek kazaklar ideal.

Deri etekleri pratiklikleri ve çok yönlülüğü sayesinde daha popüler hale geliyor. DKNY, Balenciaga ve Calvin Klein, ilginç perçinler, şimşek ve örgülü kayışlar şeklinde çeşitli dekorlarla şaşırdılar.

Etek 2014 moda uzunluğu

Popüler diz üstü avuç içinde 2014 pilili etek olacak. Bu modeller Rochas, Blumarine ve Nina Ricci'nin önerdiği gibi monofonik bir performansta güzel görünüyorlar.

Uzun midi kokulu etekler, baharatlı kesimler ile cinsel çekiciliğinizi ön plana çıkarır. İnanılmaz baştan çıkarıcı modeller, Donna Karan , Balmain ve Christian Dior tarafından yeni koleksiyonlarda aranıyor.

2014'teki katlamanın katlarına dar bir şekilde bakın, bunlar sayaç, yay veya tek taraflıdır. Uzunluk, mini ya da maksi olabilir ve tabii ki dizler olabilir. Bu gibi etekler hava kumaşlarının (ipek, saten, organza) performansında güzel görünmektedir.

İnce bacaklarınızın tüm güzelliğini göstermek ister misiniz? Daha sonra 2014 uzun mini'nin parlak etekleri tam size göre! Düz, hacimli, kırışıklıklar, kırışıklıklar veya yama cepleri. Ana şey, renklerin baharda doymuş ve sıcak olması gerektiğidir. Örneğin sarı, turuncu, pembe, mavi ve antepfıstığı tonları. Bu gibi etekler, 2014 ilkbahar-yaz sezonunun bir hit olarak kabul edilmektedir.

Daha basit ve daha şık görünüyor. Ve her şey, çünkü tasarımcılarımızın her sene yetenekli icatları her yıl lütfen bize müthiş yeniliklerle şaşırtıyor.