2015 Caps

Kışın ülkemiz özellikle yüksek sıcaklıklara sahip değil, bu nedenle sadece bir şapka olmadan gidemezsiniz, çünkü kolayca soğuk yakalayabilirsiniz. Tabii ki, şapka kolayca bir kattan sıcak bir kaput ile değiştirilebilir, ama yine de, en güzel kaput bile şık görünmeyecek, ve aynı zamanda sıcak olmayacak. Bu nedenle, şapkayı net bir şekilde ihmal etmek gerekmez, çünkü donmaya izin vermez ve aynı zamanda, şık ayakkabılar ya da parlak el çantası ile tamamıyla görüntünüzü tamamlayacak şık bir aksesuar haline gelir. Ancak 2015 yılı kışında bayan şapkalarını seçmenin en önemli özelliği, en yeni trendleri tanımak, böylece şapka modaya uyum sağlamaktır, çünkü giymek güzeldir, böylece sadece kendinizi memnun etmekle kalmaz, aynı zamanda moda dünyasındaki en son trendlere de dışa vurun. 2015'in şapkalarının ne olduğuna daha yakından bakalım ve seçiminde hangi kriterleri takip etmeliyiz?

Kürk Şapkalar - Moda 2015

2015 yılında kadınlar için en şık örme şapkalara dönmeden önce, daha az popüler ve çok yönlü olmayan kürk şapkalarından bahsetmeye yardımcı olamaz. Aynı zamanda kürklü şapkalar elbette çok daha lüks ve bir kadının belirli bir statüsüne, mükemmel tadı ve stiline tanıklık ediyor. Özellikle popüler olan, klasik ve hacimli kürk şapkalarıdır, ancak içeride kürkle ısınan ve dışarıdan dekore edilmiş şapkalar-ushonok'un ilginç çeşitleri de vardır.

Örme şapkalar - moda 2015

2015'in kış şapkaları arasında, örme modeller özellikle yaygındır, çünkü gerçekten çok yönlüdürler. Her şeyden önce, örme şapkalar asla modası geçmez, tasarımcılar tarafından bize dikte edilen son trendlere göre sadece biraz değiştirilir. Ve bu şaşırtıcı değil, çünkü örme kapaklar giyim ve stilde çeşitli tercihlere sahip her yaştan kadınlar için uygundur.

Kadın kapağının 2015 evrensel versiyonu, orta kalınlıkta bir iplikten yapılmış küçük bir siyah kapaktır. Böyle bir şapka, ister günlük isterse daha fazla bayram olsun, herhangi bir kombinasyon ve görüntü için ideal bir katkı olacaktır.

Genel olarak, şapkalar küçük çiftler ve daha büyük, hantal olarak popülerdir. Sakin klasik tarz spor stilinin unsurları ile hakimdir. Eğer desenler hakkında konuşursak, o zaman modada basit ama farklı bir planın şık geometrik izleri. Renk spektrumu oldukça nötrdür: gri, beyaz, siyah, kahverengi, bej, koyu mor ve bordo renkleri. Ancak, aynı zamanda, 2015 kışında örme şapka koleksiyonlarında, gri sonbahar-kış manzaralarını görüntülerinin zengin renkleriyle çeşitlendirmek isteyen kızlar için çok fazla olmasa bile parlak renkler var. Bu tonlar arasında en popüler olanları sarı, pembe ve mavidir.