2013 Cambric gelen bluzlar

Cambric gelen bluzlar, özellikle sıcak mevsiminde her zaman büyük popülerlik yaşadı. Sonuçta, bu hafif malzeme çok iyi hava geçirir, bu da cildin nefes almasını sağlar. Aktif ve iş kadınları için bu iş emri seçerken çok büyük bir artıdır. Ancak, Batista bluzlarının modelleri, hem iş hem de ofis ve gardırobun günlük kısmı için kendiniz seçebileceğiniz çok farklı.

Cambric gelen bluzlar

2013'ün en popüler modellerinden biri, kısa kollu bir boğazın altındaki kambriğe ait bir bluz. Bu seçenek tasarımcıları temel olarak iş kıyafetleri ile bir arada sunuluyor. Çoğu zaman, bir kambriyenden böyle bir bluz, düzgün kıvrımlar ile dekore edilir ve bir dereceye kadar ciddiyeti seyrelten bir serbest kesime sahiptir.

Batiste'den daha az modaya uygun bir bluz, gömleğe benzeyen uzun bir model. Bu seçeneğe sahip bir setin geniş kemer veya masif süslemelerle takviye edilmesi tavsiye edilir.

Bağlantı elemanları olmadan çok güzel bir model. Bu durumda batiste gelen bluzun hafifliği tüm görüntüye aktarılır. Cambric 2013'teki bluzlar için moda renkler gelince, tasarımcılar çok gösterişli tonları seçmenizi önermezler. Beraber renklere uymak daha iyidir: bej, kahverengi, krem, pembe. Ancak kontrast tonlarındaki sevenler, kambriyeden ve daha parlak bir gölgeden modaya uygun bir bluz seçebilecektir: lavanta, mavi, nane veya aqua. Ayrıca stilistler parlak baskılarda durmayı önermez. Nazik bir malzemeyle birlikte, parlak resimler stili sertleştirecektir. Batiste yapılmış monofonik sakin bir bluz altında parlak renkli bir kıyafetin kalan elemanlarını almak daha iyidir.

Cambric'ten şık bir bluz giyerek, makyajınızın da bu havadar bezin ait olduğu romantik moda uygun olduğundan emin olun.