2015 sonbaharında kadınlar için moda nedir?

2015 sonbaharında kadınların modası birçok yönden çeşitli tarzlarda sunulacak: Boho-chic, Gotik, 70'ler ve Viktorya dönemi. Bunu, yeni sezonun kıyafet ve ayakkabılarının karakteristik detayları takip eder: büyük topuklu ayakkabılar, renkli ruganlar, etnik desenler, saçaklar, danteller ve çok daha fazlası.

2015 sonbaharında kadın moda - trendler

  1. Kürk Moda gösterilerinde yapay ve doğal kürkler çok fazlaydı. Ceketler ve paltolar üzerinde üç boyutlu yakalar, geniş ve uzun eşarplar, botlar, ayakkabılar ve hatta ayakkabılar üzerinde bir jant yapıldı ve her zaman sadece kenarda değil.
  2. Patchwork O stil boho chic ile birlikte geldi. 2015 sonbaharında sokak modasına uygun bir şey olmayacak. Ünlü modeller ve moda blogcuları zaten yeni bir fırtına yakalamışlardı ve yama işi kazaklar, etekler ve hatta eşleşen bir baskıya sahip bir palto giydi.
  3. Tüyler Oldukça egzotik dekoratif unsur. 2015 sonbaharında kızlar ve kadınlar için moda altında en fazla uyarlanan - her zamanki şeyler sadece az sayıda tüyle süslenmiştir. Alt veya yakalı süveterin, elbiselerdeki işlemelerin veya manşet pantolonlarının işlenmesi gibi seçenekler vardır. Böylece, haute couture en azından kısmen bir ofis tarzında kullanılabilir.
  4. Saçak Boho tarzı başka bir devredilemez öğe. Bu sadece saçaklı bir şekilde büyüyen aksesuarların ya da ayakkabıların değil, aynı zamanda büyük miktarlarda, paltoların, hatta eteklerin, eteklerin bile.

2015 sonbaharında hangi ayakkabılar moda olacak?

  1. Kalın bir taban üzerinde . "Traktör", sivri tabanları topuklu ve moda spor ayakkabısı ile tamamlanan kadın botları. Elbiseler, midi etekler ve kısaltılmış culottes ile giyebilirsiniz.
  2. Bir topuk bloğuyla . Yeni sezonda büyük, büyük topuklular sadece dikdörtgen değil, yuvarlak veya oval bir şekle sahiptir. Nötr renklerin güzel klasik modelleri - böylece günlük çalışma setini kolayca tamamlayabilirsiniz. İkinci seçenek, bir resimdeki geniş bir topuğa 70x tarzında bir ayakkabı eklemektir: A şeklindeki bir siluetin renkli bir kaplaması ve parlak küçük bir çanta ile birleştirilmesi.
  3. Kadife . 2015 sonbaharında moda ayakkabılar sadece rahat değil aynı zamanda zariftir. Bu soylu kumaştan modeller, Viktorya dönemi elemanları ile ya da hepsi aynı boho-chic ile kolayca uyum sağlayabilir.
  4. Ayakkabılar Geçtiğimiz yılların aksine, 2015 sonbaharında moda trendleri, botlara ek olarak daha fonksiyonel ve kısa bir model sunuyordu. Çizme veya yarım botlu çoraplar farklı uzunluklarda pantolonlar giymek için çok rahattır. Bununla birlikte, bir demi mevsim elbisesi altında bir ışık veya renk modeli takarsanız, sonuç aynı derecede iyi olacaktır.

2015 sonbaharında kadınlar için moda nedir - şeyler olmalı

  1. Uzun kazaklı veya terli . Bir etekle giymelisin. Küçük kadınlara - kısacası zor bir şekilde altından ve kadınlar 175 cm ve üzeri - midi ile.
  2. Eller için yaka ile kaplayın . 2015 sonbaharında maxi katlara ek olarak, eller için kesikli her türlü ürün modaya girecek. Bazıları, örneğin Chloe gibi, sizi soğuktan koruyacak birtakım kıskançlıklara sahipler, ama hareketlerin rahatlığını bırakıyorlar.
  3. Panço . Bu zaten 2015 sonbaharında dış giyimdeki moda yapamaz! Etnik desenler, saçak ve patchwork tekniği "patchwork", özgün ve benzersiz modelleri yaratmanıza olanak tanır, bir hedef belirlemiş olursanız, satışa sunabilirsiniz ya da gerçekten eşsiz bir şey bulabilirsiniz.
  4. Pantaloonlar veya örme pantolonlar . Bu modeller hakkında, moda uzmanları zaten cesurca beyan ediyorlar: gelecek yıl alakalı olacaklar. Bu nedenle, yeni bir şey seçmek, sadece sonbahar-kışınızı değil, aynı zamanda bir bahar gardırobunu da dikkate alın.