Слипоны с стразами

Rhinestones ile güzel slipknots sadece moda ayakkabılar değil, aynı zamanda bireysel ve çekici bir görüntü. Her şeyden önce, son mevsimlerin en popüler stilinin ve ışıltılı çakılların bir araya gelmesi her zaman gündelik soğanları unutulmaz hale getirecek, bu kesinlikle başkalarının dikkatini bir modacının hassas tadıyla çekecektir. Ayrıca, rhinestones dekorasyon - moda dışında gitmez zarif dekor. Bu süslemeli slipler evrenseldir. Bu ayakkabılar sadece günlük bir gardıropla giyilemez. Rhinestones ile Slipknots şık bir şekilde, bir moda yayı ve hatta bir iş topluluğu, görüntü, şık bir şekilde tamamladığında, modacı, kıyafet kodunun katı sınırlarıyla sıkıştırılmamışsa.

Rhinestones ile moda kadın slipknots

Bugün, tasarımcılar güzel rhinestones ile her türlü moda slipknots süsleyin. Böylece, parlak bir not eklemek için parlak bir tarzda ve sınırlandırılmış soğanların yanı sıra yaratıcı sıra dışı kombinasyonlar olabilir. Her halükarda, Rhinestones ile kaymalarda kız, şıklık, kadınlık, gündelik lüksü sergileyecek, pratik, düşünceli ve özgüvenli kalacaktır, çünkü konfor ve rahatlıkta bu tür ayakkabılar diğerlerinden daha aşağı değildir. Şimdi kristallerle hangi kadın fişlerinin alakalı olduğunu görelim mi?

Denim Rhinestones ile dilimlenmiş . En popüler olanları güzel taşlarla tamamlanan denim modelleri. Sonuçta, narin rhinestones ile birleşen sedir malzemesi çok sıradışı ve aynı zamanda evrensel görünüyor.

Rhinestones ile beyaz kayma . Nazik ve romantik yaylar sevenler için en iyi seçim rahat beyaz moda ayakkabılar olacak. Güzel tasarıma ek olarak, bu kayma da klasik renklendirme nedeniyle evrenseldir.

Platformda rhinestones ile Slipknots . Bildiğiniz gibi, son mevsimlerin eğilimi, yüksek kalın tabanlar üzerinde modeller haline gelmiştir. Platformdaki rhinestones kaymalarla dekore edilmiş olan sadece modacının gerçek eğilimlere değil aynı zamanda orijinal tarzına ve bireyselliklerine de vurgu yapacaktır.

Taş ve rhinestones ile Slipones . Eğer imgelerin, çekiciliğin ve sofistike olduğunuzu göstermek için resimlerinize alışkınsanız, moda ayakkabılardaki basit rhinestones sizin için yeterli olmayacaktır. Bu durumda, tasarımcılar sadece küçük çapta değil, aynı zamanda büyük taşlarla da desteklenen popüler fişler sunuyorlar. Genellikle bu modeller aynı zamanda paillette, boncuk, saten kurdele ile süslenmiştir. Taş ve Rhinestones ile en popüler sifonlar çorap kaplama metal dekor ile bir seçenek olarak kabul edilir.