2016 yılında uzun saç kadın saç kesimi

2016'da kısa ve uzun saçlar rakip olmayacak, bu da yıllarca saçınızı değiştirmek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. Ancak uzun saçların sahibi olmak yeterli değil - gerçek formuna sahip olmalı! Tasarımcılar ve tasarımcılar tarafından tasarlanan 2016'da uzun saçlar için şık kadın saç kesimleri, neyse ki, kızlar için uygun bir seçenek seçimi sınırlı değildir. Ve dahası! 2016'da, uzun saçlar için yeni saç modelleri - bu sadece mevcut trendlere bir övgü değil, aynı zamanda kendini ifade etmenin mükemmel bir yoludur. Önerilen seçenekler arasında, hem yeniden tasarlanmış klasikleri hem de kuaför sanatının mutlak yeniliklerini görebilirsiniz.

"Cascade" ve değişiklikleri

2016'da uzun saçlar için ne kadar yaratıcı saç kesimleri olursa olsun, dünyadaki podyumlarda gösterildi, "çağlayan" tartışmasız kaldı! Bu saç kesimi uzun süredir en popüler olanlardan birinin durumunu kazandı, ki bu şaşırtıcı değil, çünkü evrenseldir. Şaşırtıcı bir şekilde, stilistler klasik "kaskad" a dayanan yeni saç kesimi modifikasyonları yaratmayı başarabiliyorlar. Yani, 2016 yılında uzun saçlar için en şık saç kesimi "kaskad", sadece farklı uzunluklarda dizeleriyle değil, aynı zamanda "shatush" ve "ombre" lekeleme tekniklerinin kullanımıyla, geçmiş sezonlarda gözlemlediğimizden farklıdır. Sezonun bir başka trendi de bir patlama ile "çağlayan". İkincisi kalın, hafif profilli ve kaşların hemen altında bir uzunluğa sahip olmalıdır. Oval yüz şekli sahipleri için bu seçenek sadece mükemmel! Yüz uzamış veya kare ise, orta yoğunlukta uzun bir patlama ile görsel olarak düzeltilmelidir. Şekillendirme metotları ile ilgili olarak, saçlar köklerde çırpılabilir, köpük ya da balmumuna kilitler ile sertlik katılabilir ya da saç kesiminin yapısına odaklanarak gerilebilir.

Asimetrik ve çok düzeyli saç kesimleri

2016 yılında birkaç seviye ve asimetri - moda trendlerinin varlığı, böylece uzun saçlar için gerçek saç kesimleri her geçen gün daha popüler hale geliyor. Moda deneylerinden korkmayan ve görüntüyü değiştirmeye hazır olan kızlar, uzun tüylü saç tellerine sahip kısa başlıklar olan şık saç kesimlerini seçerler. Bu durumda, saç kesimi çok hantal görünüyor. Dörtlü veya fasulyeden uzun kılların kumaşına geçişin düzgün ve keskin olabileceğini belirtmek gerekir. Bu saç kesimleri pürüzsüz ve düz saçlar için uygundur, ancak bu durumda saçın kalınlığı önemli değildir.

Çok seviyeli bir saç kesimi stilistlerinde seçim, yuvarlak bir yüzle kızların durmasını öneriyor. Gerçek şu ki farklı uzunluktaki tabakaların kombinasyonu görsel olarak yüzün şeklini uzatır. Benzer bir etki, elmacık kemiklerinden dikkat çeken kalın bir patlama yaparsanız elde edilebilir. Yüzün şekli kare ise, uzun tellerin sadece bir tarafında yapıldığı asimetrik bir saç kesimi ile düzeltilebilir. Aşırı değişiklikler için hazır mısınız? Bir traşlı tapınak ile uzun saçlar için güzel saç kesimi için 2016 yılında dikkat edin. Böyle bir saç kesimi, daha sıkı bir görüntü oluşturmak için gerekliyse, bir bukle ya da bir demet halinde toplanmış, kıvrılmış, kıvrılmış olabilmesi bakımından iyidir.

Patlamalara gelince, 2016'daki kısıtlamalar kaldırıldı! Bu saç kesimi öğesinin ana amacı, küçük kusurlu görünümlerin dikkatini dağıtmak, yüzün şeklini ayarlamak veya parlak bir vurgu işlevi görmektir.

2016 yazını unutulmaz kılmak için, stilistlerin sunduğu uzun saçlar için modaya uygun saç stillerini göz önünde bulundurmaya ve özgünlüğü mükemmel bir şekilde vurgulayanı seçmeye değer!