2013 için hangi spor ayakkabılar moda?

Her fashionista dolabında spor ayakkabılar için ayrılmalıdır. Sonuçta, herhangi bir kızın cephaneliği mutlaka bir spor stilinin varlığını varsayar. Spor yapmak veya spor salonuna gitmek gerekli değildir. Spor ayakkabılar özellikle demi-sezonunda her zaman rahat ve pratiktir. Ancak, trendin içinde olmak için, yeni sezonda hangi spor ayakkabılarının moda olduğunu bilmek zorundasınız.

Bayan Ayakkabıları için Moda 2013

Bugün, hangi kadın spor ayakkabılarının moda olduğu sorulduğunda, stilistler en popüler ve konforlu modellerden üçünü ayırt ediyor.

Sıcak bir dönem için en şık olan spor ayakkabısıdır. Bu model, bir örtü ile ayak bileği yüksek. Oyuncuların tabanları yeterince kalın. Dışarıdan, bu tarz kadın ayakkabısı bir spor ayakkabı gibidir. Ancak, oyuncuların kullanılabilirlik farkı. Çoğu zaman, bu tür ayakkabılar için malzeme güçlü bir doğal deri veya bir bükülme. Bu nedenle, bir sokak stili topluluğu için daha uygundurlar.

2013 sonbahar-kış sezonunda hangi tür spor ayakkabıların modaya uygun olacağını merak ediyorsanız, en moda model yüksek spor ayakkabıydı. Bu, genellikle bir cırt cırtlayıcı ile sıcak sulanmış bir spor ayakkabı tarzıdır. Çoğu zaman, snickers, onları daha kadınsı yapan yüksek bir kama üzerinde temsil edilir. Bu nedenle, kadın ayakkabısı bu model daralmış kot pantolon, kısa etek ve hatta elbiseler ile kombine edilebilir. Isıtılmış bir astar malzemesi, bir kışlık ceketle bile benzer ayakkabılar giymenize izin verecektir.

Sadece 2013'te değil, her zaman moda olan son model, klasik kadın spor ayakkabıları. Bu tarz ayakkabılar her zaman tüm spor şirketlerinin yeni koleksiyonlarında sunulmaktadır. Arkadaşlarla ve doğa gezileriyle, aktif spor yapmak için elverişli ve pratiktirler.