2013 ilkbaharında moda elbiseler

İlkbahar moda koleksiyonlarının moda koleksiyonları çoktan öldü ve yeni bir bahar mevsimi geldi. Isınıyor, bu yüzden gardırobunuzu moda tasarımcılarından yeni öğelerle güncellemenin zamanı geldi. 2013 bahar koleksiyonlarında moda elbiseler daha da rafine ve kadınsı hale geldi. Elbiseler modelleri o kadar ilginç ve çekicidir ki, bunlardan herhangi birinde giyinen her kız daha yumuşak, tatlı ve zarif hisseder.

Onlar ne, bahar elbiseler 2013? Yeni sezonun ana trendlerini düşünün.

2013 ilkbaharında moda ve elbiseler

İlkbahar 2013 koleksiyonlarının moda koleksiyonları farklı tarz ve yönlerde yapılmaktadır. İlkbahar mevsimlerindeki en popüler stil, 60'lı yılların stilidir, ki bu da bir yakasızlık, kısa bir kol ve belden parıltılı bir etek ile karakterizedir. Yeni sezonda da popüler olan, geniş omuzları ve sıkı siluetleri ile 80'lerin yeni unutulmuş stili olacak.

Ayrıca moda stilleri hakkında konuşmak, bir el feneri kol ve dikkatsiz shapeless modelleri ile elbiseler bahsetmeye değer. Son zamanlarda ünlü olan ordu tarzı da çok popüler olacak. Yeni koleksiyonlarda bu yöndeki birçok model var.

Sevgili bayanlar, sizi memnun etmeye çalışıyoruz - modaya uygun bahar elbiselerinin renk yelpazesi oldukça zengindir. Koleksiyonlarda klasik beyaz ve siyah renklerin yanı sıra kırmızı, mercan, turkuaz, sütlü ve pembe tonları da bulunmaktadır. Bu sezonun favorileri haklı olarak mor ve mavi çiçeklerden elbiseler olarak kabul edilmektedir. 2013 ilkbaharına ait moda elbiseler, çok çeşitli baskılarla temsil edilmektedir: çiçek, hayvan ve parlak geometrik desenler.

Dokular ve kumaşlar arasında hassas bir ipek, saten ve elbette uçan ve yumuşak bir şifon görebilirsiniz. İlkbahar koleksiyonlarında sunulan birçok model gipür ve dantelli dantellerle süslenmiştir. Bu elbiselere özel bir şıklık kazandırır.

2013 ilkbahar elbiseleri

2013 bahar moda kokteyl ve abiye koleksiyonları da geniş bir yelpazede sunulmaktadır. En popüler olanı, korse ve tüylerle süslenmiş hafif havadar eteği olan elbise stilleridir. Bu dekor unsuru, bir hafiflik ve hassasiyet elbisesi verir.

Bu arada, retro tarzı elbiseler, henüz kaideden inmemiş. Böylece çeşitli kumaşlardan dikilmiş kadınsı bir tarzda elbiseler güvenle seçebilirsin. Bir yandan, bu elbise sıkı görünüyor ve diğer yandan - çeşitli kumaşlardan gelen ekler ona bir parça delilik eklemiş, böylece onu eşsiz ve zarif hale getiriyor.

Kısa bahar 2013 elbiseler

Kısa bahar elbiseleri kesinlikle karşı cinsin size dikkat etmesini sağlayacaktır. Yeni sezonda, geleneksel dantel ve dantel dokusundan elbiseler popülerliği. Bu modellerin renk aralığı sarı-kahverengi ve kırmızı-beyazdan beyaz-yeşil renklere kadar değişir.

Pastel renklerde yapılan ipekden yapılmış narin elbiseler, romantik bayanları tadacak. Bu tür elbiseler için özel bir zarafete retro detaylar verilecek. Örneğin - elbisenin boyun çizgisini süsleyen büyük bir yay.

Uzun Bahar Elbiseleri 2013

Her geçen gün daha fazla popülerlik uzun bahar elbiseler 2013 tarafından kazanılmaktadır. Bu tür modeller kadınlık ve romantizm imajını vermektedir. Maxi uzunlukta sevenler yeni modellerle kendilerini memnun edebilir. İlkbahar mevsiminde asimetrik çizgilerle uzun elbiseler çok popüler. Bu elbise kesimi, kızların güzel ince bacaklarını göstermelerini sağlayacak. Asimetri moda koleksiyonlarına, kadın bacaklarının güzelliğini göstererek, ekstra bir şey göstermeden, bir kuru üzüm getirdi.

Modaya uygun ilkbahar elbiseleri 2013, kışın biriken tüm yükü ve yorgunluğu atmanıza ve en çılgın arzularınızı gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Bir kadın gibi hissedin ve kendinizi süsleyecek standart olmayan, sofistike modelleri seçmenize izin verin ve bu olmadan mükemmel bir figür.