2016 yazında moda nedir?

2016 yazında moda olanı anlamak için bir renk şemasıyla başlamaya değer. Yani, hepsi sırayla.

Yaz 2016 giysili moda renkleri

Öncelikle pembe kuvars, şeftali, dumanlı leylak, azure, leylak-gri, buzlu kahve gibi pastel renkler vardır. Bu renkler çok kendi kendine yeterlidir. Farklılıkları, kendi türleriyle ve parlak tonlarla mükemmel bir şekilde bir araya gelmeleri gerçeğinde yatar. Geri moda, kraliyet mavisi, ateşli kırmızı, sarı ve yeşilin tüm paleti. Bu renkleri sadece giysilerde değil, aksesuar, makyaj ve manikürde de tercih edin. Her zaman şık olmanın en basit yollarından biri, temel gardıropu nötr tonlardan tamamlamak ve gerekirse parlak detaylarla inceltmek.

2016 yazında hangi ayakkabılar moda?

Yaz yenilikleri pratiklik ve moda bir kombinasyonunu temsil eder. Günlük ayakkabıları daha da ilginç hale getirmek için, stilistler bunu paillette, boncuk, saçak, aplikelerle süsledi. Özellikle popüler olan bale ayakkabısı gibi bale ayakkabısıdır. Alışılmadık biçiminde klasikleri arka plana düştü.

Şık yazlık çantalar 2016

Bu sezon çantalar arasındaki alışılmadık yenilikler çok fazla değil. Tasarımcılar kanıtlanmış teknikleri tercih etti. Klasik tarzda, açık şekiller bile baskındır, sadece kalemler, bezler, çiçek uygulamaları, perçinler biçimindeki dekoratif elemanlar tarafından hafifçe tamamlanır. Bazı modellerde çanta ve debriyajlar üzerinde şık bir saçak var.

Moda poşet poşetler ve poşet poşetler çok çeşitli renklerde sunulur: tek renkliden parlak renkli. Tabii ki, plaj modelleri için stilize edilmiş yazlık çantalar vardı. Ve sadece sahildeki rekreasyon için değil, alışveriş için de kullanılabilirler.

Mini fiyonklar, genel yayı daha kolay ve daha havadar hale getiren çok popüler hale geldi. Bir çok model önerilmiştir ve bunlar, deriye ve hatta kürklere kadar farklı malzemelerden yapılmıştır.

Geçen sezondan beri, kıyafet üzerindeki deseni tekrarlayan çantalar, popülerliğin zirvesinde kaldı.

2016 yazında moda trendleri en rahat ve şık soğanları öneriyor. Bu nedenle şimdi sırt çantaları çok daha ilginç ve kadınsı hale geldi. Bir elbise veya etekle bile kolayca giyilebilirler.

Ve bir atıştırmalık için, en ilginç yaz teklifi aynı şekilde yapılmış, aynı anda yapılmış, aynı anda giyilmelidir, farklı boyutlarda bir çanta kümesidir.

2016 yazının moda trendleri

Önceden, saçak bazı alt kültürlerin bir özelliği idi. Ancak son gösterilerde, seçkin tasarımcılar kıyafetlerini onlarla süsledi. Bu yenilik, birçok moda kadına hitap etti. Saçak kısa, uzun, renkli, monoton olabilir. Giysi, ayakkabı ve hatta aksesuarlarda kullanılır. Elbiseler üzerinde, böyle bir dekoratif eleman hem de, dekolte hattı, kollu, yakalı bir trim olarak hareket edebilir. Ve ayrıca temel bir kıyafet olarak da hareket edebilir. Böyle bir detay, hafiflik, oyunculuk ve rahatlık imajına katkıda bulunacaktır.

2016 yaz sezonunun trendi geçici altın dövmelerdi. Bu, kalıcı bir dövme yapmaya cesaret edemeyen, ancak orijinal görünmek ve bireyselliklerini vurgulamak isteyen kızlar için idealdir.

Çıplak göbek başka bir yenilik. Stilistler bunu kısa başlıklar yardımıyla yapmayı önermektedir. Hazımsızlık derecesi eteğin, pantolonun veya şortların ekimine bağlı olacaktır. Şimdi bu trend sadece kumsal değil, aynı zamanda kent modasını da ilgilendiriyor. Tasarımcılar klasik tarzda ve gece kıyafetlerinde kombinasyonlar yarattı.