2013 keten etekler

Keten modada birçok modern kadın tarafından tercih edilir. Kumaşın doğal ve vücuda hoş olduğu gerçeğine ek olarak, ondan gelen şeyler her zaman çok rahat ve pratiktir. Ketenden farklı birçok şey modeli var ama bu yazı ketenden yapılan eteklerin tarzlarına odaklanacak.

Keten Etekler 2013

Bu sezon tasarımcıları keten yapılan eteklerin çok çeşitli stilleri sunuyor. Açık etekler sevenler kentsel tarzı keten mini, pratik iş bayanlar - dizinin hemen altında alevlendi modelleri, iyi, ve romantik insanlar - keten uzun etek yaptı. Bu arada, parlak nakışlı çok uzun bir keten etek çok orijinal görünecek. Doğal olarak, ana arka plan, örneğin, gri veya bej gibi nötr olmalıdır.

Ketenlerin dikiş eteklerinin zemine yerleştirilmesi için muhtemelen en uygun kumaş olduğu unutulmamalıdır. Doğaldır, vücuda hoş gelir ve sentetik olmayan doğal malzemeler hakkında söylenemeyen, bacakların nefes almasını sağlar.

Çok kadınsı bir görüntü keten, diz boyu yapılmış bir alevlendi etek oluşturur. Bu arada, halk tarzında keten etek giyip uygun bir bluz veya jarse ile tamamlarsanız ilginç bir görüntü yaratabilirsiniz. Modelin özel bir cazibesi, dantelle retro tarzında tamamlanacaktır.

Kısa etekler veya ketenlerden yapılmış bir kalem eteği, en avantajlı şekilde klasik bir bluz veya ceketle birleştirilebilir. Çalışmak için iyi bir seçenek.

Renklendirmeye gelince, kural olarak, keten eteklerin modelleri bej, sütlü, etli, yumuşak pembe gibi sakin tonlarda farklılık gösterir. Ancak, moda etekleri daha parlak renklerin keteninden, örneğin fuşya rengi veya yeşil renk tonlarından sipariş etmek veya dikebilirsiniz.

Stile bağlı olarak, etek için güzel bir kemer seçebilirsiniz. Ama aşırıya kaçmayın - keten çok parlak aksesuarlara tahammül etmez.

Güzelleri hoş ile birleştirmeye çalışın. Göreceksiniz, sonuç mutlaka olumlu olacaktır.