2013 yılında limon rengi

Limon tonları en yoğun ve parlak olanlardan birisidir, anında kaygısız bir mutluluk ve çevresinde bir tatil oluştururlar, her zaman gözünüze bakarlar. Gelecek sezon, kıyafetlerde limon rengi popülerliğin zirvesinde olacak, bu nedenle 2013'te limon renginde kıyafetleri güvenle seçebiliyorsunuz ve kaybetmeyeceksiniz.

Elbiselerde limon rengi kombinasyonu

Beyaz, gri, mavi, siyah - Bu gölge tek renkli ve klasik renkler ile mükemmel uyum sağlar. Daha fazla parlaklık yaratmak için, greyfurttan portakala kadar diğer narenciye tonlarında bir limon rengi kullanın. Tabii ki, bu renk harika görünüyor ve klasik bir aralıkta - kırmızı, siyah ve beyaz renkler.

Limon tonları alıp, orantıyı hatırlayın, çünkü bu gamma çok parlak ve doygun. Limon rengi, her ne kadar renk içeriyorsa da, gerçeğe rağmen her zaman lider konumda olacaktır. Bu yüzden aşırıya kaçmayın, giyim setinize sadece bir veya iki limon rengi ile tamamlayın.

Sportif tarzda, limon renginin spor ayakkabıları, aynı renkteki saçların üzerine bir bandajla veya bu mevsimde plastik limon saati ile şık hale getirilebilir.

İş tarzında, limon-parlak bir fular ekleyebilirsiniz. Böyle bir gardırop bağımsızdır ve görüntünün kendisine renk katabilir. Ayakkabılara gelince, limon ayakkabı pompaları oldukça popülerdir ve parlak beyaz aralıklarla harika görünmektedir. Limonlu terlikler ve kar beyazı bir takım elbise kıyafeti gerçekten harika görünüyor. Bu kombinasyon sadece sıcak yaz mevsiminde değil, aynı zamanda ılık ilkbaharda da uygun olacaktır.

Bir gömlek ve kot pantolona sahip sete, doğal pürüzsüz deriden kolayca bir limon kılıfı ekleyebilirsiniz.