2014 için hangi bluzlar moda?

Sıcak mevsimin başlangıcı ile, her kadın değişmeye çalışır, bu yüzden sadece kendini değil, aynı zamanda onun gardırobunu günceller. Bluzlar, başka hiçbir şey gibi, kadın gardıropunda özel bir yer işgal ettikleri bir kadının kadınlık, zarafet ve arıtılmasını vurgulayabilir.

Moda stilleri ve renkler

Yeni 2014 yılında popülaritesi yüksek moda bayan bluzları, rafta perdelerin bulunması ve yaka standıyla, bazı durumlarda yaka kontrast olabilir.

Dikdörtgen bir siluetin bluzları, omuzları net bir çizgiyle, etek, pantolon veya şort olsun, her türlü kıyafetle birleştirilebilir. Havai cepler, şıklık ve tazelik hissi verir. Örneğin, bu tür bluz modelleri Alberta Ferretti, M.Patmos ve Diane von Furstenberg'in koleksiyonları arasında bulunabilir.

Yukarıda da belirtildiği gibi, 2014 yılında kontrast yakalı bluzlar moda olacak. Üst üste birkaç mevsim için çok popülerdir, ayrıca bu bluzlar çok etkileyici görünmektedir. Örneğin, Faugusto Piglisi koleksiyonundan siyah yakalı çok zarif mavi bir bluz çok şık görünüyor.

Ancak farklı elementlerle dekore edilmiş bir rafa sahip bluzlar özellikle çekici görünmektedir, çünkü şenlikli bir ruh hali yaratılmıştır. Moda evleri, flounces, perdeler, aplikler, rhinestones, pullar ve hatta dekoratif dikişler gibi farklı dekorları kullandı. Çok güzel örnekler moda evleri Dizel Siyah Altın, Rochas, Nina Ricci, Holmes & Yang tasarımcıları tarafından sunuldu.

2014 yılının en şık bluzları arasında "el feneri" kılıfı ve geniş alevli kollu modelleri vardı. Bir tarihe gitmek, başka hiçbir şey bu tür kollu bir bluzdan daha romantik bir ruh hali yaratamaz. Örneğin, dantel markası Oscar de la Renta'nın etekle birleştiği beyaz bir bluz çok yumuşak ve romantik görünecektir.

Kumaşların kullanımına gelince, bu yıl tasarımcılar dantel, şifon, delikli dokular, deri ve ipek tercih ettiler.