2014 moda mayolar nelerdir?

Büyük dikkat ve sorumluluk alan her kadın, tatillerde ve sahilde yüzlerce kişiye bakmak için bir mayo seçmek anlamına gelir. 2014 modasının sunduğu çok çeşitli mayo modelleri arasından doğru olanı seçmek her zaman kolay değildir. Bu yaz trendinde olan beş yeniliği dikkatinize sunuyoruz.

Şık mayo modelleri 2014

  1. Mayo çeteler. Yaprak bando, küçük şort veya bikinilerle birlikte mevsimin ana trendlerinden biridir. Rhinestones, broşlar ve diğer büyük dekoratif unsurlarla süslenmiş üst kısım çok şık görünüyor. Bu model, küçük bir göğü olan kızlar için en uygun olanıdır, ancak busty bayanlar mayo-bandoda rahat olmayacaktır çünkü gerekli desteği sağlamamaktadır.
  2. Bir spor tarzda mayo. Doğru yüzme mayoları veya şortları ve rahat, iyi destekleyen göğüs koruyucusu - bu versiyonda plajda ve eğitimde aynı derecede rahattır. Bu sezonda bu modeller çeşitli renklerde sunulmaktadır.
  3. Yüksek füzyonlu mayolar. Retro tarzı moda mayolarda yansımasını bulmuştur. Bu model sadece bu sezon son derece şık değil, plaj sezonundan önce kurtulmak için zamanınız olmadıysa, karnı çekebilir.
  4. Parlak renkler, kontrast renkler bir arada. Parlak mayo modelleri her zaman dikkat çeker. Ve bu mevsimde, moda kadınlar, iki zıt renkler birleştirerek mayolara dikkat edeceklerdir. Örneğin, koyu kırmızı ve turkuaz, doygun mavi ve sarı, ve birçok klasik tarafından sevilen - siyah ve beyaz.
  5. Örme mayolar. Örme mayolar, su itici özel malzemelerden yapılmış modeller kadar pratik değildir, ancak lüks görünümleri bu eksikliği telafi etmekten daha fazladır. Bu sezon örme şeyler için moda, ivme kazanıyor, bu nedenle trendde kalmak istiyorsanız, o zaman böyle bir mayo modeli için gardırop alanınızda bulacağınızdan emin olun.