2014 için hangi saç modelleri moda?

Hangi şık görüntüyü oluşturursanız olun, ideal olarak seçilmiş bir saç modeli olmadan mükemmelliği elde etmek mümkün olmayacaktır. Saç stilleri moda giysiler veya ayakkabılar kadar değişmez. Ancak yeni bir bakıma bakmak için stilistlerin önerilerini dinlemek gerekiyor. 2014 moda saç modelleri nelerdir?

2014'ün moda trendleri

2014'ün saç stilindeki modası, sadelik, zarafet, gösterişsizliğin yokluğu. Özellikle parlak saçlar, uzun saçlar ile saçlara yansıtılır. Bu görüntü evrenseldir ve özel bakım gerektirmez. Dalgalar ve bukleler gerçektir, ıslak saçların etkisi ile oluk ve modadaki moda geri gelir. Stilistlerin tahminlerine göre, 2014 ilkbaharında saç stilleri 60'ların tarzıyla yeniden canlanacak - çörekler, demetler. Çeşitli koşum takımı, örgüler ve örgüler ile popüler etnik tarzı . “Herkes gibi değil” prensibine uyanlar için, 2014 sezonunda ustalar asimetrik saç modelleri sunuyor.

En popüler olanı, pixy ve asimetrik dörtlülerin saç kesimi olacak. Ve aynı zamanda çok kısa saçlardan (şok için - traş için) başın bir tarafındaki pürüzsüz bir geçişi oluşturan saç modelleri. Asimetrik patlamalar gerçek. Olağandışı görüntülerin meraklıları için, önde gelen stilistler, saç kesimlerinin bazı ayrıntılarında geometrik olarak farklı kesim çizgileri ve parlak, asidik renklerin kullanıldığı 2014 saçma saç stilleri hazırladılar. Moda'nın kedisi bu sezon atın gelecek yılına bir haraç olarak bir at kuyruğu olacak.

Rahat ve şenlikli saç modelleri

Ancak, sıradan saç modelleri 2014, geçmiş sezonlardaki aynı saç modelleri, rahat, doğru ve pratik. Her şeyden önce, bir saç modeli seçerken, orantılı bir algı ile yönlendirilmelidir. Her zaman uygun değil, örneğin, gevşek saçlar.

Tabii ki, akşam saç modelleri oluştururken fanteziler geliştirmek için var. Bu mevsimde çok topikal bir taç örgüler şeklinde serilir. Barok tarzı artan popülaritesine övgü ödeyen birçok önde gelen stilist, yaygın saç aksesuarları - şık saç tokaları, çemberler, diadems, peçe kullanın. Bu özellikle 2014 sezonunun tatil saç modelleri ve herhangi bir uzunlukta saçlar için geçerlidir. Günlük saçlar için, saç tokaları veya renkli lastik bantlar şeklinde daha basit ve pratik aksesuarlarla kendinizi sınırlandırabilirsiniz.

Unutmayın, hangi saç modeli seçilirse seçilsin, saç sağlıklı ve bakımlıysa güzel görüneceksin.