2014 yaz için güzel sarafanlar

2014 yazında, birçok tasarımcıya göre, parlak ve unutulmaz olacak. Ve eğer bir trend içinde olmak istiyorsanız, moda trendlerini görmezden gelmek sadece yasak. Güzel, iyi seçilmiş bir sarafan, bu yaz bir kadını en iyi şekilde süsleyecektir. Buna ek olarak, hafif kumaşlar ve uçan stil sayesinde, ısıdan mükemmel şekilde tasarruf edecek.

Yaz sarafans 2014 güzel modelleri

Bu sezon çok sayıda yeni ürün arasında, uygun bir sarafan bile güvensiz bir kızı bile bulabilecektir. Moda kadınları hakkında ne söyleyebiliriz?

Figürünüz mükemmel olmaktan uzaksa, eksikliklerini tamamen gizleyecek uzun bir sundress seçin. Bacakların güzelliğini göstermek ister misiniz? Sonra ihtiyacın olan kısa bir sarafan! Ve midi modellerin yardımıyla romantik bir tarzda kolayca bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Bu sezonun en şık özellikleri güzel sarafanlar:

Pratik olarak, 2014'teki tüm sarafanlar modelleri, herhangi bir renkteki akan kumaştan yapılmıştır. Popüler bezelye, leopar ve çiçek desenli , bitki desenleri, geometrik desenler.

Modada birçok katman olduğundan, farklı kumaşların birleştirildiği birçok model bulacaksınız. Bu, tasarımcıların tüm hayal güçlerini göstermelerine ve en sıra dışı modelleri oluşturmasına olanak tanır.

Bu sezon son derece şık olan parlaklık, hoşunuza gitmiyorsa, pastel tonlarda güzel sarafanlara dikkat edin. Tek renkli veya birkaç benzer tonları birleştirerek.