2015 ilkbaharında ne giymeli?

Havayı ısıtan ilk sıcak ışınları, havada ağaçların kokusu, her şey güzellik, ilham ve yaşam sevgisi ile doludur. İlkbaharın gelişiyle birlikte, sadece iyi bir ruh hali değil, aynı zamanda ne giyileceğinin ve 2015'te moda olanın da cahil olduğu ortaya çıkıyor.

Hava durumu Şubat ayında yönetilirken, gardırobunuzu hazırlamanın ve çiçek açan baharın gelişine zihinsel olarak uyum sağlamanın vakti geldi.

Moda giysiler - bahar 2015

  1. Moda dünyasının canavarlarından çantalar . Çanta gibi modaya uygun aksesuarların moda incelemesinden en moda trendlerin listesini nasıl başlatmayasınız? Böylece, debriyaj liderlik pozisyonlarından vazgeçmez ve bu nedenle bu mevsimde her türlü vernik, kürk ve la altın debriyajları vardır. Son versiyonu moda evi Chanel'i sundu. Büyük ve geniş alışveriş çantaları her zaman talep halinde olacak ( Louis Vuitton , Prada).
  2. İlkbahar-yaz 2015 giysileri koleksiyonları, bu modellere aşık olmamak için böyle çeşitli elbiseler sundu. Böylece, boho tarzı doğal, doğal her şeyin sevgili tarafından seçilecektir. Ama dantel romantik doğaya aşık olacak. Etnik tarzda elbiseler hakkında ne söyleyebiliriz? Denemek ve sınırsız estetik bir zevk almak gerekir. Bir omuzdaki elbiseler için tekrar moda geliyorlar. Onlar sayesinde, aşk tanrıçası Afrodit gibi hissedebilirsiniz. Birçok kızın denim elbiseleri ve 70'lerin retro tarzıyla hala popüler ve hayranlık duyduğuna dikkat etmek gereksiz olmayacaktır.
  3. İlkbahar-yaz 2015, çeşitli moda kıyafetler ile memnun edecektir. Bu nedenle, Londra, New York ve Milano'daki moda dönemlerinde moda olan Olympus'lar düzenli olarak dünyaya çeşitli kadın etek stilleri sundu. Bu sezon yerde kadınsı ve çok etkileyici eteklerin popülaritesinin yüksekliğinde. Aynı zamanda hafif kumaşlardan (şifon, pamuk, tül, ipek) dikilirler.

    70'li yıllarda trend olan süet şampiyonluk eteklerinin avuç içlerini de kaybetmeyin, aynı zamanda kadın giyimine cinsellik duygusu veren deri kıyafetler.

    Bir iş elbisesi için mükemmel kalem etek. İlkbahar 2015 sezonunun kadın kıyafetlerine baktığımda, daha fazla kadınlık, hassasiyet, üstte bir gömlek ile mükemmel eşleşen yemyeşil kıyafetleri seçebileceğinizi belirtmek isterim.

  4. 2015 ilkbaharında, pantolon takım elbise giymek moda, ama her iş kadını görmek için çok kullanılan o değil. Bu yüzden, Celine ve Chanel, olağandışı için sıra dışı olan kamu ofisi kıyafetlerini gösterdi. Öyle ki çift göğüslü bir ceket ve kısa pantolon giymenin zamanı geldi.
  5. Kadın dış giyim hakkında konuşursak, ilkbahar 2015, öncelikle, unisex stili : geniş omuzlar, sıkı bir stil, büyük düğmelerden memnun olacak. İkincisi, moda dünyası özgür bir siluet , üç boyutlu kollu ve bol giysiler bırakmaz. Daha önce de söylendiği gibi, retro tarzı pek çok tasarımcıya çarpıcı güzellikteki şeyler yaratmak için ilham verdi. Yani, Ralph Lauren'in kreasyonları A-siluetine ve kısa bir uzunluğa sahip. Zarif pelerin dünyadaki podyumlara geri döndü ve şimdi de Vera Wong'un kıyafet koleksiyonunu süslüyor.
  6. İlkbahar-yaz 2015 sezonunun bluzları, moda ve renk çeşitliliğinden memnun kalacak. Yani, her modacının gardırobunda bluz-gömlek ve her türlü asimetrik kıyafet olmalı. Şeritte trend dekorasyonunda dikkat edilmesi önemlidir. Ama en seksi bluz, yarı saydam malzemeden yapılmış bir üründür.

İlkbahar 2015'te ne giyilir - popüler renkler

Bahar, doğada parlak renklerin bir dönemidir ve bu nedenle tüm dünyanın tasarımcıları, daha koyu renkli kıyafetleri gizlemeye ve parlak renkler bolluğunun tadını çıkarmaya çağrılır. Yani, bu sezonun en moda renkleri şunlardır: karamel tonları (şeftali, muz, krem); sulu portakal; beyaz ve siyahın klasik bir kombinasyonu; küpe; güneşli sarı (soluk ve parlak limon); tutkulu kırmızı; kraliyet mavisi.