2014 Yaz Şortları

Şortlar haklı olarak yaz gardırobunun en popüler unsurlarından biridir. Uygun, pratik, evrensel ve neredeyse yaz mevsiminde neredeyse vazgeçilmezdirler. Ve bu yüzden kızlar sokaklarda hava ne olursa olsun şık ve şık olmak isterler. Bu nedenle, sıcağın arifesinde, bu yılki 2014'te yaz için şort almak için nasıl konuşalım.

2014 için yaz şortu ve moda

Öncelikle, 2014 yazının farklı kesimlerdeki moda şortlarla zengin olacağına dikkat çekmek isterim, bu durum isterse bir kumsata, isterse bir iş toplantısına gidip gelmediğine dair herhangi bir fırsat için bir kıyafet seçmeyi mümkün kılacaktır. İkincisi, tasarımcılar kendi yaratımlarını serbest ve sıkı bir biçimde sundu. Onların uzunluğu ultrashorttan dizine değişir. Şortlar çoğu zaman enformel bir kıyafet biçimiyle ilişkili olsa da, moda tasarımcıları bu uygulamanın tüm alanı olmadığını iddia ediyor. Yıldan yıla modern couturiers, onları giderek bir iş dolabının bir özelliği olarak kullanıyor. Bu nedenle, 2014 yaz şortları, bluzlarla ve sıkı ceketlerle mükemmel bir şekilde bir araya getirilmiştir; bu da bu türden giysileri her zamankinden daha çok yönlü hale getirmektedir.

2014 yaz sezonunda moda kadın şortları oldukça zengin bir renk düzeninde bizden önce ortaya çıktı. Bu yıl en popüler olanı klasik beyaz ve siyah, narin pembe ve mavi tonları, parlak sarı ve turuncu renkler olacak. Ama ana hit kahve rengi - bu yıl hemen hemen tüm moda evleri koleksiyonları bunlarla doyurulur.

Ama renk - bu 2014 yaz moda şort sadece dekorasyon değil. Birçok koleksiyon ilk sezon için ilgili olmayan parlak çiçek baskılarla doludur. Bu yılki popüler baskıların, kafes, bezelye, yıldız, kafatasları ve çeşitli hayvanların resimlerini de içereceği belirtilmelidir.