2014 yılında ne tür saç modelleri var?

Her kadın her zaman mükemmel görünmek ve en yeni moda trendlerine uymak istiyor. Çünkü kızlar bu elbiseyi, ayakkabılarını, kumaşlarını, renklerini ve elbette, hangi saç kesimlerinin moda olduğunu titizlikle inceliyorlar. Sonuçta, kötü bir saç modeliniz var, hatta güzel kıyafetler bile görüntüyü tam bir başarısızlıktan kurtarmayacak, çünkü sadece kıyafetlere değil, aynı zamanda genel görünüme de bakıyorlar. Bu nedenle saçlarınız her zaman mükemmel görünmelidir. Fakat 2014'te saç kesimlerinin modaya daha yakından bakmasını ve aralarında sizin için doğru olan saç kesimini nasıl seçmeliyiz.

Moda ve saç kesimi 2014

Genel olarak bilindiği gibi, moda çok değişken bir hanımefendi, hala ayakta durmaktan hoşlanmıyor, bu yüzden sürekli değişmek istiyor. Ancak son zamanlarda saç kesimi modası pek değişmez, sadece yıllarca yeni ilginç detaylar veya uzun tanıdık saç modellerinin çeşitleri vardır. Örneğin, 2014 yılında, kısa saç kesimleri özellikle modadır; bu, en iyi stilistlerin görüntüleri üzerinde çalıştığı gibi, tüm dünya için stilin simgeleri olan, aynı Hollywood ünlülerinin fotoğraflarını görüntüleyerek görülmesi kolaydır. Ama biz her şeyi sırayla konuşacağız ve bu nedenle 2014 yılında moda olan saç kesimlerinin isimlerini ve çeşitlerini analiz edeceğiz.

Pixie. Daha önce de bahsettiğimiz gibi, 2014'teki saç kesimleri için modadaki eğilimler özellikle kısa saçlara doğru eğimlidir. En popüler saç kesimi "pixy" dir . Genel olarak, bu saç kesimi ünlü aktris Audrey Hepburn'un "Roma tatilleri" filminde onunla birlikte ortaya çıktığı 1953'teki ilk moda oldu. Biraz sonra Twiggy modeli, herkesi boylu figürü ve kısa bir saç kesimi ile herkesi fethetti. O zamandan beri "pixy" her zaman popülerdir, sadece daha büyük veya daha az ölçüde. Bu sene bu saç kesiminin birçok hayranı var. Hollywood'da bile pek çok oyuncu buklelerini kesti. Ve bu, modaya bir haraç olarak isimlendirilemez, çünkü bu saç kesiminin şu anda en popüler trend olduğu gerçeğinden başka, bir kadını çok sever, gençleştirir, yüzüne dikkat çeker ve özelliklerini daha belirgin hale getirir. Genel olarak, bir saç kesimi değil, bir buluntu.

Bir kare ve bir fasulye. 2014'teki saç kesimi için moda, bu iki klasik ve sürekli popüler saç kesimlerini unutmamıştı. Kare gelince, bu sezon modada bir mezun kare. Bu saç kesiminin klasik versiyonundan daha yaramaz görünüyor. Buna ek olarak, bu şekilde saç kesilmiş olması nedeniyle, hacim oluşturulur, bu yüzden bu saç kesimi, klasik saçlı kontrendikedir, ince saçlı kızlar için bile uygundur. Ve eğer genel olarak bir kare gibi mutlu olan saç kesimi bir bob hakkında konuşursak, şimdi modada uzun bir fasulye vardır. Çok kadınsı ve seksi görünüyor. Ve ayrıca, çok kısa saç kesimlerine de meydan okumayanlar için harika, ama aynı zamanda en son moda trendlerine uyum sağlayacak şekilde kesmek istiyor.

Basamaklı saç kesimi. Orta saçlarda da oldukça popüler bir saç kesimi bulduk, ama uzun kilitlerini düzeltmek istemeyen kızlar? Anlaşıldığı üzere, onlar için bir çıkış yolu var. Tüm basamaklı saç kesimleri için uzun zamandır bilinmektedir. Modadan asla çıkmazlar, sadece yeni, daha muhteşem ve ilginç varyasyonları sürekli görünür. Örneğin, 2014 yılında yumuşak basamaklı saç kesimleri modada. Katmanlar tarafından kesilir ve kenarlarının dokusu yumuşak olmalıdır. Bu saç kesiminin parçalanamayacağı anlamına gelmez, sadece çok keskin kenarları yoktur. Kaskad saç tıraşı her zaman çok şık görünüyorsun, aynı zamanda eksik hacmin saçlarını ekliyorlar ve hem düz saçlı kızlar hem de kıvırcık bukleler için uygunlar.

Şimdi, 2014'te modaya uygun saç kesimleri olduğuna baktık. Tabii ki, saç kesimi için başka seçenekler var, ama yukarıda listelenen - en popüler ve ilginç.