2013 Moda Patlaması

Her zaman şık ve şık görünmek istiyorsanız, gardırobunuza yeni şeyler ve "moda hileler" getirmeniz yeterli değildir. Son trendlere uygun olarak saç stilinizi denemekten korkmayın. Saçın hemen hemen her zaman aynı şekilde görünüyorsa - katılıyorum, sıkıcı. Örneğin, iş yerinizde yeni bir saç kesimi veya saç rengiyle görünürseniz, etrafınızdaki yeniden canlanma ve ilgiye neden olacaksınız.

Şimdi bir moda giymenin moda olup olmadığını anlamaya çalışarak, 2013'teki trendlerin önde gelen stilistleri sunduğunu bilmeniz gerekiyor. Moda kaide üzerinde, kusursuzca rahat ve rahat bir şekilde birçok farklı saç modeli var. Patlamalar hala bu sezon moda - onlar düz kontür ile patlama, onlar yemyeşil ve alnında hafifçe biraz saç ile ... Genel olarak, çeşitli geniş ve her kadın onun için uygun bir moda patlama alabilirsiniz.


Yani, 2013 yılında moda patlama:

Uzun düz patlama

Stilden asla çıkmayan klasik bir form. Patlamanın bu biçimi, stil ve tarakların yardımıyla her türlü modaya uygun bir şekilde döşemenize izin verir: "rock n 'roll" tarzında bukleler, geometrik desenler, armalar, dalgalar. Ana şey, patlamaların kalın olması gerektiğidir.

Bu patlama, uzun saç ve orta uzunlukta saçlarla mükemmel uyum sağlar. Orta saçlar için 2013 uzun bir patlama ile son moda saç - bu uzun fasulye ve dörtlü. Uzun saçlar için - bu iyi saçlar için ideal olan bir kaskattır, tk. Farklı uzunluklardaki teller nedeniyle, hacim etkisi elde edilir. Gerçek kıvırcık saçlı uzun bir patlamaların bir kombinasyonu olacaktır.

Kısa patlama

Ayrıca 2013 yılında alnının yarısından fazlasını açan kısa patlamalar moda ile ilgilidir. Bu tür patlama, kaşların güzel kıvrımını vurgulamak için idealdir. Koyu saçlarda, özellikle yüksek alınları olanlar, mükemmel geometriye sahip kısa bir düz saçak harika görünecek.

Kısa patlama 2013 ile şık saç kesimi - bir yuvarlak, oval yüz, yanı sıra bir kare şeklinin yüzü iyi görünecek bir fasulye. Kısa bir saç kesimi ile birlikte kısa bir asimetrik patlama, "hafif ihmal" tarzında bir serme yaparsanız, bazı iplikçikleri vurgulayarak ve göze batmayan bir karışıklık verirseniz harika ve şık görünecektir.

Ragged patlama

Çirkinlik ve huzursuzluk imajını vermek isteyen bayanlar için bu şık seçenek. Yırtık uçlu bir patlama düz, asimetrik, uzun, kısa, hacimli veya seyrek olabilir - saç tarzına ve saç uzunluğuna bağlı olarak. Böyle bir patlama mükemmel bir kombinasyonu - farklı uzunluklarda kaskad ve asimetrik saç kesimi ile.

Düzensiz patlama, yüzün şeklini düzeltmeye yardımcı olur. Örneğin, kare şeklindeki bir yüz için, kaş hattından daha uzun olan yan taraftaki yırtılmış patlama, ideal olarak uygun olacaktır. Üçgen bir tip için - kısa bir düz yırtık patlama ve bir yuvarlak için - kaşlara uzunluğu.

Temiz bir yuvarlak saçak

Bu 70'lerden dönen bir retro tarzı. Yuvarlak patlama uzunluğu kaşlara ulaşabilir veya biraz daha yüksek olabilir. Bu form yüz özelliklerini yumuşatır ve onları özellikle yüksek elmacık kemikleri veya geniş alnı olanlar ile daha orantılı hale getirir. Böyle bir patlama için ideal saç modeli - saçın uzunluğuna, örneğin uzun bir kare gibi.

Bu sezon bob ve saçın ana moda türlerini inceledik ve bunlar mükemmel bir şekilde kombine edildi. Ne tür bir insan olup olmadığına dikkat edin, üzerinde herhangi bir sakınca varsa, bir patlama şeklinde düzeltilebilir veya tersine doğru özellikleri vurgulamak avantajlıdır. Ve moda trendlerine ayak uydurmak için kendiniz için ideal patlama biçimini seçebilirsiniz.