2015-2016 kışında modadaki şapkalar nelerdir?

İlk soğuk algınlığı sokaklara gelir gelmez, biz de onun yardımıyla ısınmaya başlayabilir miyiz? Herkesin sağlığı her şeyden önce bir sır değildir. Bu yüzden hepimiz şapka gibi bir şey elde etmek zorundayız. Birçok insan bu aksesuarı sevmiyor, ama sadece en moda kadınlar, şık bir kadının gardırobunun zarif bir şapka, bere ve şapka olmadan imkansız olduğunu biliyor. Bu yazıda, 2015-2016 kışında hangi şapkaların modada olduğunu ve modaya şık ve şık görünmek için doğru bir şekilde birleştirdiklerini öğreneceksiniz.

2015-2016 için moda bayan şapkaları - bunlar nedir?

Popülerliğin zirvesinde şapka ve şapkaların birçok modeli vardır. Ancak, çok çeşitli formlar, renkler ve stiller arasında, o zaman kesinlikle en çok dinlenen moda trendlerini öğreneceksiniz.

Trend numarası 1 - geniş kenar boşluklu keçe şapkalar!

Yetmişli yılların modası, kendisini yeni başörtüsü modelleri şeklinde hissettirir ve kendini gösterir. 2015-2016 sonbaharında ve kışında, kadın-bilmecenin zarif ve romantik bir görüntüsünü yaratmak için, keçe şapka kullanmak gerekir. Klasik görüntülerle ve gevşek saçlarla birlikte giymek en iyisidir.

Trend numarası 2 - Fransız bereliler!

Bereketli birçok kişi Parisli görüntülerle bağlantılı. Uzun yıllar moda evleri kırmızı bere Fransız kadınlarından ilham alır ve bu nedenle koleksiyonlarında benzer modeller sunar. Podyumlarda, modeller çok çeşitli renklerin berelerinde gösterildi. Klasik bereliler oldukça ilgili, ancak moda zirvesinde, yanda büyük ponponlar ile sıradışı örme kapaklar vardır. Bu başlık neredeyse tüm giysilerle güvenle bir araya getirilebilir.

Trend sayısı 3 - örme şapkalar!

2015-2016 yıllarında popülerlik zirvesinde örme şapkalar. Böyle bir aksesuar satın aldığınızda, sadece rahat değil, aynı zamanda şık hissedeceksiniz. Çok büyük viskoz, büyük yakalı, ponponlu ve basit modellere sahip modelleri tercih etmek en iyisidir. En hoş olan şey el yapımı sadece memnuniyetle karşılanmasıdır. Bir zamanlar büyükannesinin yeteneğinin sonuçları olarak düşünülen her şey, bugün olmazsa olmaz bir mevsim.

Trend sayısı 4 - kürkten yapılmış şapkalar!

Tasarımcılar kürkten yapılmış olağanüstü başlıkları görmezden gelemezdi. Moda kürk şapkaları kış 2015-2016 çeşitli şekillerde ve renklerde sunulmaktadır, bu yüzden kesinlikle seçiminizde kısıtlı değilsiniz. Kürkün, pırlanta gibi kadının en iyi arkadaşı olduğu bilinmektedir. Bu şapkalar sizi rüzgar ve kardan koruyacak. Böyle bir headdress giymenin avantajlarının ağırlığına ek olarak, bir kürk şapkasının bir kış gardıropu ile güvenli bir şekilde kombine edilebileceğini de belirtmek gerekir. Muhteşem ve zarif görüntülerin oluşturulduğu evrensel bir aksesuardır. Bu arada, burada moda tasarımcıları yanı sıra güzellik blogcular ile özel bir hesapta 2015-2016 yılında moda vizon şapkalar, içerir.

2015-2016'nın şık şapkaları çok çeşitli renklerde yapılabilir. Bununla birlikte, düşük anahtarlı klasik stili tercih ederseniz, doğal ve pastel tonları seçmek daha iyidir. Güzellik ve pratiklik - bunlar, tek bir üründe kolayca bulunabilecek göstergelerdir. 2015-2016 sezonunun moda kapakları budur. Belli bir lezzetin yer alacağı başlığın dikkatli ve doğru bir modelini seçebilirsiniz. Ana şey, seçilen şapka, dolap eşyalarınızın çoğu ile başarıyla birleştirildi olmasıdır.