2015 yılında Monica Bellucci'nin kişisel hayatı

İkinci İtalyan sanatçısı olan Sophia Loren , bir oyuncu ve sadece güzel bir kadın, Monica Bellucci, nilüfer, ama 2015'te özel hayatının perdesini dünyaya gösteriyor. Tabii ki, meraklı izleyici her zaman en sevdiği erkeklerle çevrelenmiş olmasıyla ilgiliydi. Özellikle bu konu, 2013 yılında en güzel Avrupalı ​​Bellucci-Kassel çiftinin ayrılmasından sonra ortaya çıktı.

Şimdi kiminle, 2015 yılında Monica Bellucci ile tanışır?

Eğer kocasıyla birlikte partnerinizden ayrıldıktan sonra, aktör 18 yaşında (13 tanesi evli) bir araya geldiyse, Monica Azerbaycanlı milyarder Telman Ismayilov'la bir ilişkiye girmişti, o zaman bugün sadece Daniel Craig onun çevresinde bulunabilir.

Monica Bellucci'nin kişisel yaşamından haberler - 2015

Ancak Monica Bellucci, sadece Craig ile "007: SPECTRUM" filminde bir ilişki içerisindedir. Filmde, James Bond'un kızının ölümcül güzelliğinin rolünü oynuyor.

Buna ek olarak, son zamanlarda paparazzi "PSG" ve "Barcelona" futbol maçında bir yıldız yakalamayı başardı. Daha önce ünlülerin böyle etkinliklere katılmadığını belirtmek gerekir. Bir anda, Bellucci'nin erkeklere avlanmaya başladığı veya oyunculardan biri ile gizlice buluştuğu söylentileri ortaya çıktı. Doğru, söylentiler söylentiler kaldı.

Ayrıca okuyun

Eğer yeni ikinci yarısını gerçek hayatta konuşursak, bu beklenmiyor. Aktrisin kendisine göre, bugün için tamamen kızlarına ve film endüstrisine adanmıştır. Bu durumda, Monica yalnızlıktan korkmadığını not eder: " Bana daha önce bilinmeyen, daha fazla özgürlük verir. Yalnızlık, kurtuluş duygusu verir. Sonunda, tek bir kadın aslında mutlu ve özgür bir kadındır. Şu an sahip olduğum en önemli şey iki sevimli kız . "