2016 moda kadın güneş gözlüğü nelerdir?

Hem kışın hem de yazın parlak güneş ışınları ruh halini yükseltir, ancak tehlike ile doludur, çünkü hiç kimse ultraviyole radyasyonun zarar görmesini iptal etmez. Bu yüzden gözleri güneşten koruyan gözlüklerin mutlaka her bir kızın aksesuarlarının koleksiyonunda bulunması gerekir. Bununla birlikte, modanın modern kadınları sadece radyasyondan korunmak amacıyla değil, gözlüksüz yapamazlar. Güneş gözlükleri, gündelik görüntülerin şık bir niteliğidir. Bu nedenle, güncel yenilikleri takip etmek her moda insanı için hoş bir görevdir. Elbette, modelin önceliğinde, modaya uygun evlerin kusursuz bir üne sahip olması.

2016 yılında hangi kadın marka güneş gözlüğü moda?

  1. Fendi . 2016 yılında bu markanın yeni güneş gözlüğü koleksiyonu, gerçek bir duyuma neden oldu. Tasarımcılar Fendi, kızları efsanevi kadınları hatırlamaya davet etti - Audrey Hepburn ve Merlin Monroe, "kedi gözleri" denen gözlüklere bayıldı. Retro çerçevenin bu formu yüzün oval ve üçgen şekliyle mükemmel uyum sağlar. Şakacılar, 2016 yılında koleksiyonun dış köşeleri ve yuvarlak mercekleri ile koleksiyonda markalı Fendi güneş gözlüğü takarlarsa keskin çene ve açıkça tanımlanmış elmacık kemikleri görsel olarak yumuşatır. Kedi gözü modelleri, çerçevelerin şeklinden ve merceklerin renginden daha az dikkat çekmeyen, tapınaklar üzerinde sivri uçlu uçlar içerebilir. Ancak, yeni koleksiyondan aksesuarlar seçmek için bir kare yüz şekli olan kızlar, özel bir dikkatle ele alınmalıdır, çünkü "kedi gözleri" bu durumda her zaman iyi görünmez.
  2. Miu Miu . 2016 yılında "Miu Miu" markasını sunan moda kadın güneş gözlüğü, çerçevenin açık bir kare şekli ile karakterize edilir. Etkisi azaltmak için, tasarımcılar dumanlı plastik ve cam kullanarak iki katmanlı yaptılar. Ancak, vurgu sadece form değil, aynı zamanda tasarımcıların parıltılı elemanlar ve geniş tapınaklarla süslendiği çerçevenin dekoruydu. Bu koleksiyondaki aksesuarlar moda trendinde, gözetleme camlarını popüler hale getirerek, kaşları kapatıyor. Bu, makyajın anlamlı olması gerektiği anlamına gelir.
  3. Dolce ve Gabbana . 2016 yılında güneş gözlüğü "Dolce Gabbana", çerçevelerin parlaklığı ve bol dekoru ile şaşırtmaktadır. İçlerindeki lensler yuvarlaktır, ancak jantın dış köşeleri yukarıya doğru uzadıkça klasik çiviler değildirler. Çok renkli taşların, beyaz ve kırmızı çizgilerin, plastik çiçeklerin uygulamaları - Dolce & Gabbana gözlüklerinde görünmez kalmak imkansız!
  4. Christian Dior . Havacı gözlükleri klasiklere kolayca davranabilirler, çünkü popülerliğin zirvesinde birkaç mevsim yaşarlar. Moda evi tasarımcıları Dior, terbiyeli ve laconic aksesuarları tercih eden kızlara hitap edecek şık bir yorum sunuyor. 2016 yılında, güneş gözlüğü "Dior" klasik kahverengi-gri-siyah aralığında yapılır. İnce bir çerçeve ve gözyaşı lensleri kusursuz bir şekilde bir araya geliyor! Aksesuarların ayırt edici bir özelliği - jantın üzerinde bulunan ince bir metal membranın varlığı.
  5. Prada . Moda evi Prada tarafından 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunda sunulan yenilikler, maceraperest ruhunu, retro tarzı nostaljiyi ve modern materyalleri birleştiriyor. Koleksiyonun çoğu - dumanlı saydam gözlüklü az kalın çerçeveler. 2016 yılında güneş gözlüğü "Prada", şık bir kısacık, bu yüzden evrensel olarak adlandırılabilir.