2016 yılında giyim moda trendleri

Yeni yılın yeni başladığı gerçeğine rağmen, moda kadınları dünya podyumlarından en son haberleri zaten biliyor. Tasarımcılar dikkat çekici koleksiyonlarını 2015'te geri sundu ve şimdi sadece gardıropları şık yeni kıyafetlerle doldurmaya devam ediyor.

Giyim 2016'da büyük trendler

Yaklaşan mevsimler için kıyafet seçmek, aşağıdaki ilkelere göre yönlendirilmeniz gerekir:

  1. Son olarak, kadınlar sadece güzel değil, pratik şeyler de satın alabilirler. Trendlerin çoğu basit bir forma, minimal bir dekora, biraz bolca veya en azından düz çizgilere sahiptir.
  2. 2016'da giyim moda trendleri bu kez doğu temasına döndü. Oryantal tasarımcıların koleksiyonu üzerinde yakından bakmanız gerekiyor. Ancak, daha alışılmış seçeneklerden birini tercih ederseniz, "geçmişin dokunuşu" olan giysilerin popüler olacağını, ilk bakışta, ayrıntılarda ve öğelerde biraz modası geçmiş olduğunu unutmayın.
  3. Renk aralığına gelince, klasiklerin sevgililerini memnun edecektir. Kadınların pastel , sakin renklerde giyinmeleri, asit tonlarından kaçınmaları, ancak erik, bordo, ahududu ve portakal renklerini göz ardı etmeleri tavsiye edilir. 2016'da basmak basit ve zarif olacak - bir şerit, kafes, zincir ve çiçek desenli.
  4. Favorilerinde doğal kumaşlar vardı - yılın herhangi bir zamanında rahat ve elverişli, yanı sıra dantel, deri ve onun yerine, yapay ve doğal kürk, bu malzemelerin bir kombinasyonu, çok etkileyici görünüyor.

Giysilerdeki 2016 eğilimleri - ne giyilir?

2016'da gerçek şu şeyler olacak:

  1. Pantolon sadece birçok kadın tarafından değil, aynı zamanda tasarımcılar tarafından da seviliyor. Moda uzmanları, klasik pantolonları oklarla seçmeyi, ancak, tercihen, kısaltılmış bir versiyonda bileği ve yüksek uyumu tercih ederler. Ancak yaz için, hafif kumaştan yapılmış ince pantolonlar mükemmel bir şekilde uyuyor, aksanın bel kısmı olacak - önce, orta veya yüksek olmalı, ikinci olarak da bir kemer ya da düğmeyle ya da dikkat çekici bir detayla vurgulanıyor.
  2. Günlük resimlerinize kot pantolon giymeyi tercih ediyorsanız, tıkalı manşetleri ve aplikeli düz kot pantolonların moda modelleri olacağını unutmayın.
  3. Şort - bu bahar, yaz ve hatta sonbaharın patlamasıdır. Pantolon yanı sıra, bel üzerinde oturmak, belirgin bir kemer ve muhtemelen, yanlarda manşet veya dikdörtgen kesikler var.
  4. Tabii ki, elbette, elbette elbiseler de dahil olmak üzere, kadınsı kıyafetler olmadan olmaz. Bir numarada düzgün bir tasma ile iyi uydurma bir stil var. Elbisenin uzunluğu midi ila maxi arasında değişebilir.
  5. Etekler minimum uzunlukta ve üç boyutlu bir şekle sahip olacaktır. Liderler arasında - çok katmanlı ve pilili etekler, cepli etekler.
  6. Mutlaka bu yıl bir takım elbise ya da en azından bir uzun boyunlu aristokrat ceket veya bir smokin yaka ile ceket almak gerekir. Moda ve basit laconic gömlekler.

Moda giyim 2016 Trendleri - aksesuarları hakkında unutma

2016'da kıyafetlerde moda trendleri aksesuarsız olarak neler yapabilir? Kızlar, yaylarını büyük süslemelerle, hatta bazen çok büyük olanlarla güvenle tamamlayabilirler. Ayrıca bu kural sadece küpeler, bilezikler ve boncuklar için değil, aynı zamanda çantalar için de geçerlidir. Yeni sadık arkadaşınız pakete şekil ve boyutta benzer olabilir, ancak küçük el çantaları da modası geçmez.

Giysilerdeki trendler 2016 sadece özgünlüğü değil, tasarımcılar da kızlara sıcak ve rahat davranmıştı. Kışın ve sonbaharda, unisexly harikasını unisex tarzında , unisex tarzında , Arap motifli bir köşe taş atkıda unutabilirsiniz.