2013 sonbaharında gerçek saç modelleri

Görüntünüzü bu sonbaharda dönüştürmeye karar verirseniz, o zaman saçlarınızla başlayın. Moda trendlerini inceledikten sonra, modada ihmal ve doğruluk olduğunu göreceksiniz. En güncel saç modelleri 2013, bir fasülye, dalgalı iplikçikler, sıra dışı stil, karmaşık örgüler ve at kuyruğu saç tıraşı .

Topikal Saç Modelleri 2013

Kuyrukta saç toplamak bu sezonda çok önemlidir. Saçın güzel görünmesini sağlamak için çeşitli saç klipleri, çemberler ve bandajlar kullanın. Kuyruk, dağınık halde biraz giyilebilir, ama aynı zamanda düzgün şekil muhteşem görünüyor. Patlama ile saç modelleri bu sonbaharda oldukça talep görüyor. Özellikle orta uzunlukta karmaşık asimetrik formlara düşkün. Uzun ya da orta uzunlukta saçlarınız varsa, kesinlikle bu mevsimin her zamanki kadar alakalı olduğu göz kamaştırıcı dalgalar yapın.

Retro saçlar uzun zamandır her yaştan kadına sempati kazandı. İlginç sepetler, demet ve çörekler yanardöner saç tokaları, çiçekler ve yaylarla süslenir.

Şık bir Slav tırpanın sonbahar görüntüsünü veya gevşek saçların üzerinde ince örgülü pigtailler çeşitlendirin.

Kısa bir saç kesimi varsa, saçlarınızı bir balmumu veya jeli ile karıştırın ve cila ile düzeltin.

Önde gelen markalardan topikal saç modelleri

Büyük saç modelleri ve kısa patlamalar Versace markasını gösterdi. Yeni Dolce & Gabbana koleksiyonu kadınlık ve romantizm ile doyuruldu, bu nedenle modelleri Barok tarzı kafasında zarif tasarımlar ile çıktı. Fakat Jil Sander, herhangi bir süslemesiz, basit kuyruklarla kendini ayırt etti. Victoria Beckham bu mevsimde ıslak bir döşeme yapmayı tavsiye ediyor ve Oscar de la Renta, orijinal saç aksesuarları ile herkesi şaşırttı.

Gerçek 2013 saç modelleri kesinlikle resminizi süsleyecek ve yenileyecektir! Bu yüzden eğilimleri ve deneyleri inceleyin!