2014 düğün için saç modelleri

Güzel bir saç modeli olmadan düşünceli bir düğün görüntüsü imkansızdır. Ama seçmek çok ama çok zor olabilir çünkü birçok faktöre dikkat etmelisiniz: Mevsimin ve düğün tarzından, gelinin yüzüne ve yeni evlilerin kıyafetlerine kadar. En güzel düğün saçlarından bahsedelim.

Trendy Düğün Saç Modelleri 2014

Saç şeklinin seçimini etkileyen ilk parametre, saçın uzunluğu ve kalınlığıdır.

Retro tarzı kısa saç stili şık saç modeli için. Düz dalgalar, saç tokaları, köpüklü kurdeleler, jantlar ve küçük şapkalar bu görüntüyü yaratmada yardımcı olacaktır.

Kısıtlı, minimalist bir görüntü için, gereksiz detaylara ihtiyaç duymadan saç stilleri seçin - kendi başına pürüzsüz parlak saçlar yeterince güzel. Yüksek veya düşük bir kirişte toplanabilir ve çivilerle (süs eşyaları veya görünmez nesnelerle) bıçaklanabilirler.

Düğün saç stilinin en basit versiyonu, bir peçe ile süslenmiş gevşek saçı. Saçın açıklığını ve doğallığını korumak çok önemlidir - kalınlıkları şekillendirici ürünlerle sarmayın.

Gelin için düğün saç modelleri 2014

Bugün birçok gelinler diademler, zincirler, çiçekler, saç tokaları veya diğer saç süsleri ile saç stilleri seçin. Bu saç stilleri çifte bir avantaja sahip - harika görünüyor ve uzun bir süre için formda kalıyorlar.

Daha az kalıcı olan çeşitli tipte örgüler olmayacaktır. Bugüne kadar, en şık olanları curvy örgüler ve ince düzgün pigtailler. Bir düğün için bir kuaförün en etkili çeşidi uzun kıvrımlı kilitler.

Tabii ki, her kız saçı, bu güzelliği yaratacak kadar kalın ve kalın değildir. Gelinlerin sahte saçlara gelmesine yardım etmek.

Saç uzantılarının en basit versiyonu - parçalar. Makasın yardımıyla kısa ince saçlara uzunluk ve eksik hacim ekleyebilirsiniz. Yığılı saçları doğal saçlarla aynı şekilde istifleyin.

En iyi düğün saç stilleri sadece moda değil, aynı zamanda gelinin kişiliği ve güzelliğini vurgulamak hatırlamak önemlidir. Alışılmadık görüntüleri denemek ve denemek için korkmayın - aniden birinin ideal olduğu ortaya çıkacaktır.

Farklı şık düğün saç stilleri 2014 örnekleri aşağıdaki galeride bulunabilir.