2014 ilkbahar ve yaz aylarında moda nedir?

Modern sanat, 2014 ilkbahar-yaz sezonunun yeni modasına yeni bir bakış getiriyor. Artık tüm görkeminde kendini göstermek, erkek gardıropundan birkaç şey ödünç almak ve sıra dışı ayrıntılara girmek de her zamankinden daha önemli. Renk paleti arasında çeşitli ve hatta olağandışı çözümler vardır. Altının popüler tonları, "metalik" ve aynı zamanda zengin kırmızı, leylak, mavi renkler tarzında boya. Mavi ve kahverenginin bej, pembe ve yumuşak tonlarını içeren gözleri ve pastel paleti beğenir.

Rahat ve çekici

2014'ün ilkbahar-yaz modası, kıyafetlerdeki etnik tarzı yeniden düşünmeyi önerir. Farklı kültürlerin moda çipleri her zamankinden daha alakalı. Özellikle popüler olan Fas, Japonya, Yunanistan, Afrika, Hindistan ve hatta Papua Yeni Gine gibi ülkelerden dekor unsurlarıdır. Bu elemanlar arasında egzotik ve çekici alacalı kumaş ve malzemeleri, takı ve aksesuarlar, küpeler, boncuklar, yüzükler ve hatta etnik şapkalar yer alabilir. Kazahal stili etnik motiflerle ve ilkbahar-yaz modasıyla modaya uygun bir şekilde birleştirilebilir. Çok etkili Afrika kumaşından yapılmış bir bluz ya da bir Hint çantası.

Açıkça cazibe veren bir başka eğilim de, giysi içindeki parlaklık ve bolluktur. 2014 ilkbahar-yaz modasının parlak yenilikleri arasında altın kumaşlar, birçok altın, gümüş ve bronz tonları için bir tercih bulunmaktadır. Özellikle popüler olan çeşitli rhinestones, payetler, lurex, ayna ve metal püskürtme parçalarından aplikelerdir. Yeni ilham da, denim gibi büyük ölçekli bir malzeme alır. Moda ve trendler ilkbahar-yaz 2014 denim giyim için ilginç seçenekler gösteriyor. Örneğin, denimden gelen tulumlar modaya geri dönüyor, gömlekler, ceketler ve etekler de alakalı oluyor. Bazı tasarımcılar da denim başörtüsü sunuyor.

Böyle parlak ve özgür kadın görüntüleri

Modada, şimdi pop art ve onunla ilişkili her şey. Bu, çoğu zaman çok parlak ve hatta sıra dışı baskıların kullanıldığı anlamına gelir. Dahası, daha parlak - daha iyi. Çok uygun bir şekilde, renkli ve sulu resimlerin yanı sıra çizgi romanlar ve akılda kalıcı çizimler de var.

İlkbahar-yaz 2014 moda siluetleri elbiseler bol miktarda içerir. Bu sezonda, kadınlık vurgulamak önemlidir, vurgu genellikle beldedir. Renkli baskılara ek olarak, bu sezon da sadece renkli kombinasyonlar haline gelir, parlak sarı, turuncu, kırmızı, mavi, yeşil tonlarının tek renkli malzemeleri de yüksek saygınlıktadır. Çoğunlukla, birkaç sulu renk, geometrik motiflerde, genellikle asimetrik çizimlerde bir araya getirilir. Geometri ve gerçek yeni bir görüntü alır, sadece bir sınırı yoktur. Çok tipik kareler, elmaslar, ovaller, bezelye ve diğer çeşitli çözümler. İlkbahar-Yaz 2014 moda haberleri, diğer şeylerin yanı sıra, siyah ve beyaz grafikler sunuyor. Geometrik formlar siyah beyaz tonları elde eder.

Başka bir parlak eğilim, bir spor trendi. Tasarımcılar, ilkbahar-yaz 2014 modasını etkileyen boksörlerin, ragbi oyuncuların ve sörfçülerin kıyafeti ile çok ciddiye alınmış gibi görünüyorlar. Ancak, tasarımcılar eşzamanlı olarak spor stilini mümkün olduğunca kadınsı bir şekilde, havadar ve hafif etekler ve vizörler ile ustaca karışan sandalet ve sandaletlerle yapmayı başardılar. gevşek tulum.

Kentsel moda ilkbahar-yaz 2014 çok ilginç bir trend sunuyor - saçak. Saçak ceket, gömlek ve hatta pançolara eklenir. Etekler ve elbiseler aynı zamanda bir dizi lüks saçak tabakası alır.