2014 moda kadın çantaları

2014 yılı kadın çantaları, hem renk skalasında hem de kızlar için çok uygun olan formlarda çok çeşitlidir - tercihlerine göre sadece tercihlerine güvenebilirler ve hala trendde kalırlar. Bu en hoş şey değil mi?

Kadın çantaları - moda 2014

Bu sezon tasarımcıları doğru geometrik şekilleri tercih ediyor. Çünkü podyumlarda aynı ruha sahip çok sayıda dikdörtgen, yuvarlak, kare, altıgen ve diğer formları görebilirsiniz. Bu, yılın yenilikleri daha sıkı ve klasik hale getiriyor, herhangi bir kıyafet ve fırsat için uygun - bir partide olsa bile iş yerinde bile böyle bir çantayla.

2014 sezonunun kadın çantaları için malzemeler çok farklı kullanılır, hiçbir kısıtlama yoktur, ancak moda beklenmedik kombinasyonlarda. Örneğin, deri ve kürk veya tekstil ve plastik çok ilginçtir. Moda bir yıl, söylenebilir, alışılmadık ve çekici kılan stilleri ile farklı bir deney için ayrılmıştır.

Geçen sezon uzun kayışlarla son derece popüler olan çantalar olsalardı, ama şimdi gölgelerde biraz geri döndüler, kısa ve orta boylu kolların şampiyonluğuna yol açıyorlardı. Kısa tutamaçlı çantalar çok şık görünür ve görüntüye bir bükülme ekler. Ve elbette, 2014 yılında markalı bayan çantaların tasarımcıları, özgünlüklerini unutmamakta, zarif süslemeler sunan bilezikler üretmektedir.

2014'ün moda bayan çantaları ilginç stilistik çözümlerle övünebilir. Bu sezonda, tasarımcılar sadece klasik seçenekleri değil, aynı zamanda zevkle dekore edilmiş modelleri de sundular. Popüler nakış ve saçak, çeşitli aksesuarlar, kolye. Baskılardan, bir hayvansal, etnik ve soyutlamayı ayırt edebiliriz.

Kadın çantalarının 2014'teki yenilikleri arasında, çanta, çanta, portföy ve cüzdanları ayırt etmeye değer - bunlar bu sezonun en moda modelleri. Ve eğer seçiminizde bir kayıp varsa, o zaman öncelikle bu seçeneklere dikkat edin.