2014 ilkbaharında ne giymeli?

Bu ilkbahar için kıyafetler moda yeni trendlerin bir dizi dikte eder. Kuşkusuz stil ve konforu birleştiren evrensel çözümler popüler hale geliyor. Burada hem klasik paletler hem de komik ve eğlenceli renklerin yanı sıra parlak aksesuarlar da var. 2014 ilkbaharında modasının ne olduğunu anlamak için, yeni sezonun birkaç temel özelliğine bakabilirsiniz.

dış giyim

İlkbahar hangi palto olmadan yapabilir? Elbette, dış giyim mevsimin çok önemli bir unsurudur. 2014 ilkbaharında kadınlar için moda, bir kafes veya şerit içinde bir kat tercih edilir. Ve bazen her iki fotoğrafı aynı anda birleştirmek bile mümkün! Baskı siyah beyaz olabilir veya gri ve beyaz veya yeşil ve beyazın bir birleşimini olabilir. Bu ceket, monofonik şeylerle giyilmelidir.

2014 ilkbaharında kızlar için moda da, neredeyse bir elbiseye benzeyen zarif bir yağmurluk sunuyor. Bu pelerin kendi içinde harika görünüyor, çünkü ek aksesuarlara ihtiyaç duymadan oldukça dolu görünüyor. Yeni sezonda daha az popüler ve kostümler ya da elbiseler gibi hassas şeyler. Dantel, büyük ve akılda kalan küpelerin yanı sıra ipekden yapılmış aksesuarlarla birlikte giyilir. İlkbaharda moda gardırop da erkek tarzlarına benzeyen, basit kesim ceketler için küçümseme yapmaz. Ceketler çizgili ve aynı zamanda monofonik olabilir. Herhangi bir kıyafet altında kazak veya kazak yerine giyilmesi tavsiye edilir.

Sezon favorileri

Sorunun cevabını, ilkbaharda ne gibi şeyler olduğunu, desenli tişörtün rekabetin ötesinde olduğunu kesin olarak söyleyebiliriz. Bahar ve rengarenk, desenli çekici gömlek, gardırop için modaya uygun kadınsı bir tamamlayıcıdır. Burada desenleri ve kesimleri güvenle deneyebilir, pantolon, etek veya kot pantolon ile bu tür bluz ve gömlekleri giyebilir, ancak herhangi bir şekilde tayt kullanamazsınız.

Geniş pantolonlar, 2014 ilkbaharında bir kız için modaya da uygulanır. Şimdi dar kotlar geniş lüks ile değiştirilmiştir. Klasik ve geniş kesim pantolonlar kısa kollu bluzlarla harika görünmektedir. İlkbahar moda deri etek seçmek için mükemmeldir. Çizmeler ve kazaklar ya da bir ceket ile harika görünüyor. Ayak parmaklarını cesurca açan yüksek çizme, sandalet gibi bir ayrıntıya dikkat etmek gerekir. Diz üstü bir elbise ya da etekle mükemmel şekilde ilgileneceklerdir. Resme boya eklemek için, geniş ve akılda kalıcı zincirlerin yanı sıra, herhangi bir giysinin üzerine renkli ve parlak bantlar kullanılması tavsiye edilir.