2014 yaz için yaylar

Kadınlar bazen değişme çabasında, rahat ve rahat olacakları bir niş arayan aşırı uçlara gitmeye başlarlar. Ancak, zamandan ve enerjiden tasarruf edebilmek için 2014 yılının şık yaz yaylarını tanımanızı teklif ediyoruz. Ve mevcut eğilimlerin kışkırtıcı ve biraz tuhaf olmasına rağmen, yine de, becerikli bir şeylerin kombinasyonu, kadınlık ve romantizm imajını vermeye yardımcı olacaktır.

Geçmişten ilham almak

Moda döneminin geri döndüğü bir sır değildir ve tasarımcılar onu sadece modern trendlere uyarlar. Örneğin, antik Yunanistan'da popüler olan düz bir yolda bulunan ayakkabılar bir kez daha alakalı hale geliyor. Alevlendi pantolonlar ve daraltılmış manşetleri olan modeller periyodik olarak modası geçiyor ve tekrar dönüyor. Ve tabii ki, 2014 yazında yaylar gardırobun bu şık unsurları olmadan değildi.

Net bir favori, üst üste birçok mevsimde pistlerde bulunan bir çiçek baskısıdır. Örneğin, yukarıdan aşağıya doğru şimşeklerle süslenmiş pembe pantolonlarla birlikte şık, parlak bir ceket, herhangi bir kızın gençliğini ve gençliğini vurgulayabiliyor.

Gelecek yaz için 2014 moda kadın yaylar parlak ve doygun renklerin şeylerin varlığını öneriyor. Örneğin, etek üzerinde renkli şeritler ile süslenmiş beyaz bir elbise ve belde bir kemer şeklinde bulunan çiçek bir aplike olabilir.

Klasiklerin aşıkları muhtemelen Zuhair Murad'dan örgü ve nakışla süslenmiş bej tulumlar şeklinde kıyafeti seveceklerdir. Bu zarif formda, romantik bir tarihe, sosyal bir etkinliğe ve hatta bir iş toplantısına güvenle gidebilirsin.

Yaz aylarında, deniz teması her zamankinden daha alakalı. Mavi bir şeritle beyazın klasik bir birleşimi olabilir ya da gri bir tişört, beyaz çizgili bir etek ve zarif geniş kenarlı bir şapkadan oluşan şık bir topluluk çok şık görünecek. Boyuna bir tonda bir el çantası alabilirsin, bu olmadan yapamazsın.