2014 yılında manikür hangi moda?

İlk defa kırmızı veya pembe renkte bir vernikle kaplanmış çiviler, geçen yüzyılın 20'lerinde moda oldular. Bugün, verniklerin renk ve tonlarının çeşitliliği o kadar büyük ki, bir tanesi lehine bir seçim yapmak zordur. Bu yazıda, 2014 yılında manikürün ne tür bir moda olduğunu ve tırnak sanatının tasarımcıları tarafından bize hangi moda trendlerinin sunulduğunu konuşacağız.

Şekil ve uzunluk

Vurgulanacak ilk şey tırnakların uzunluğudur. 2014 yılında manikür için moda, çivi serbest kenarının bir santimetreden daha uzun olamayacağını düşündürmektedir. Havai ve abartılı kadife tutkunları için hatırlamakta fayda var. Tabii ki, stilistlerin tavsiyeleri sadece önerilerdir. Çok uzun tırnaklara tapıyorsanız, kimse onları giymenizi yasaklayabilir. Ayrıca, 2014 yılında manikür moda uzun marigolds uzanır. Şekle gelince, kare tırnaklar çok ilgili değildir. 2014 moda manikür oval badem şeklindeki marigold.

Renkler ve tonları

2014'te modaya uygun bir manikürün ne olduğunu açıkça söylemek mümkün değildir, çünkü eğilimler herhangi bir kızın uygun bir seçenek bulacağı kadar farklıdır. Nazik bir pastel mi tercih edersiniz? Stilistler, verniğin süt, vücut ya da soluk pembe rengindeki seçimi durdurmayı önerir. Şeffaf vernikler de onların ilgilerini kaybetmemiştir. Bu doğal görünmeyi tercih eden kızların tercihi. Ama parlak renk severler moda paletlerini bulacaklar. Parlak kırmızı, zengin mor, fuşya - bunlar 2014'ün moda manikürünün ana eğilimleridir.

2000'lerin başlarında moda olan siyah lake bugün hala geçerli. Böyle bir manikürü uygun kıyafet ve makyaj “Dumanlı gözler” ile birleştirirseniz, o zaman resim anlamlı ve karizmatik olacaktır. Aynı amaçlarla, koyu mavi, kahverengi, gri tonlarını kullanabilirsiniz.

Tırnak sanatında, ana trendler çeşitli baskılar, geometrik desenler, asimetri, dikey ve yatay bantlar, ayrık siyah kenarlı renk blokları, yılan derisinin etkisi. Aynı şekilde etkileyici olan, karanlık tabana uygulanan altın ve gümüş renginin baskısıdır. Degrade tekniğini kullanarak çeşitli vernik renklerini birleştirebilirsiniz. Bir moda evi Dior, siyah havyarın etkisini yaratmak için tırnaklarınızı küçük siyah boncuklarla kaplamanızı önerir. Genç kız stilistleri, verniklerin neon renklerini kullanarak manikür yapmayı teklif ediyor. Aydınlık, ferah ve şık!