2015 ilkbaharında moda ne olacak?

Görünüşe göre kış yeni başladı, yakında sona erecek ve yeni bir bahar mevsimi başlayacak ve moda trendleri ve yeni trendler getirecek. Yeni mevsime hazırlanmak için fazla zaman kalmadığından, tüm moda kadınları 2015 baharında moda olanı incelemeye başlamalıdır. Sonuçta, gardırobunuzu yenilemeye ve görüntüünüzü nasıl değiştireceğine, renk yelpazesine ve bazı ayrıntılara ne değdiğini anlamanız gerekir. 2015 baharının moda trendlerine bir göz atalım, mağazalarda ne tür şeylere dikkat edeceğimizi ve hangi yeni şeyleri hazırlayacağımızı öğrenelim.

Moda renkler - bahar 2015

Genel olarak, bu baharda moda olacak bazı temel renkleri ayırmak oldukça zordur, çünkü tasarımcılar hayal gücü için oldukça geniş bir alan yaratırlar ve koleksiyonlarına her zevke göre çeşitli tonlar getirirler. Ancak bahar, doğanın, parlak güneşin ve pozitifliğin uyanış zamanı olduğundan, doymuş ve can alıcı renkler hakimdir. Örneğin mercan, azure, kırmızı, göksel, nane. Elbette, tasarımcılar her zaman moda olan siyah ve beyaz renkleri, tüm eğilimlerin ve trendlerin ötesindeymiş gibi unutmazlar. Ama eğer yumuşak bir bej veya leylak rengi bir hayranıysanız, o zaman bu renkleri resimlerinizde kullanmaktan zevk almıyorsunuz.

Moda Coats - İlkbahar 2015

Ülkemizdeki ilkbaharda genellikle oldukça soğuk olduğundan, gardırobuna şık bir demi-sezon ceket katmak kesin olarak iyi bir karardır. İlkbaharda çok sayıda sonbahar trendleri değişmedi. Örneğin, büyük boy, retro tarzı, çeşitli baskılar, minimalizm. Ancak yay katları, daha narin ve parlak renklerin yanı sıra, erkeksi tarzda yapılmış modellerde bile doğuştan gelen uçuş kolaylığıdır. Bu tonların en modası olacağından, beyaz, mandıra ve kırmızı renklerin renklerine dikkat edin.

Moda ceketler - bahar 2015

Daha sıcak havalarda, dış giyim zaten ceketlere ihtiyaç duyacaktır. Ücretsiz veya sportif bir tarzdan hoşlanıyorsanız, denim ceketlere veya hafif parklara dikkat edin. 2015 baharın moda ayakkabılarıyla mükemmel bir şekilde birleştirilebilir - spor ayakkabılar. Modada, hem şık hem de rahat görünen kürk ve tekstil ceketleri, böylelikle bu tür bir ceketle görüntü çok ilginç ve orijinal olacak. Sonbaharda bile moda olan kapitone ve deri modelleri de uygun olmayacaktır.

Moda elbiseler - bahar 2015

Bahar, kadınlığınızı, hassasiyetinizi, zarafetinizi hatırlamanız ve daha sık elbiseler ve etekler giymeye başlamak için harika bir zamandır, kışın pantolonun neredeyse resmin sabit bir parçası olduğunu bir süreliğine unutmak. 2015 sezonunun moda eteklerindeki moda elbiseler, farklı ve zengin bir seçim. Klasik düz kesim elbiseler ve daha fazla uçan model olarak moda. Baskılar arasında en önemli trend "bezelye", "şerit" ve çeşitli çiçek desenleri olarak adlandırılabilir. Ama eğer genel olarak bu baharın kıyafetleri hakkında konuşursanız, en kesin tanım “kadınlık” kelimesidir. İlkbaharda moda olacak kıyafetlerin temel özellikleri olan kadınlık, arınma ve zarafettir.