2015 moda saç stili

Gelecek yıl 2015'in moda saç modelleri önemli değişiklikler geçirdi. Giysilerdeki gibi, uzun süredir unutulmuş eski trendler sayesinde işitme başkanı yeni bir görünüme kavuşuyor. Aynı zamanda, moda tasarımcıları, modernliğini, bireyselliklerinin bir kısmını, özgünlüğünü de ekleyerek, modernleştirmeyi unutmadılar.

2015 için hangi saç modelleri moda?

Her şeyden önce, popülerlik siyah saç renginin zirvesinde dikkati çekiyor. Dahası, tüm kahverengi tonları daha az alakalı olmayacaktır. O zaman, renklendirmeye gelince , ombre tekniğini temel alarak, bir renkten diğerine geçişte inanılmaz sonuçlar elde edebilirsiniz.

Parlak kişilikler için hoş bir haber var: renkli iplikçikler modaya şıklık kazandıracak ve modacıyı cüretkar bir rock yıldızı haline getirecek.

Şık saç modelleri 2015 - geçmişe yolculuk

Yeni - uzun zaman önce unutulmuş. XX yüzyılın 30-ies'in Hollywood yıldızlarının saç stiline dönüş tarzı. Karakteristik dalgalar ile "Altın Çağ", kadınlık, çekicilik verecektir.

Ebeveynlerimizin genç yılları yeniden diriliyor. Yani, uzun saç, "sanatsal karmaşa", kuyruklar, patlama, hippiler ve grunge - seçim oldukça büyüktür.

Saç kesimi ve saç 2015

Pürüzsüz taranmış saçlar ilk sezonda popüler değil. Onların avantajı, kesinlikle her kıza sığmalarıdır. Her saniyenin pahalı olduğu bir dönemde, özellikle çok değerlidirler çünkü fazla zaman gerektirmezler. Bu saç modeli pırıltılı bir spreyle düzeltmek için en önemli şey.

Herhangi bir görüntü kendi tarafında ortaya çıkan patlamaları mükemmel bir şekilde tamamlar. Bu durumda, tüyler, çiçekler, her türlü iğne şeklinde mücevher seçeneği hariç tutulmaz.

2015'in hem saç modelleri hem de saç kesimlerindeki ana eğilim, kolay bir "ihmal" dir. Doğru, bu terimin ideal olarak taranmış saç ve yapay olarak yaratılmış etkisi "rüzgarla çırpılmış" olarak anlaşılması gerektiği biraz açık olmalıdır.

Bu sezon şık kulağın üst kısmını kaplayan küçük teller ile kısa saç kesimi "kapak". Bu durumda, renk tekdüzeliği memnuniyetle karşılanır, renklendirilmez veya vurgulanmaz.

Dünyanın dört bir yanındaki stilistler, Mireille Mathieu'nun saç stilinin görüntüsüne ikinci bir hayat veriyor.

"Tom Boy", "Pixie", kaskad, kare, merdiven, eğik ve düz patlama gibi saç kesimlerinin modaya uygun olduğunu belirtmek gereksiz olmayacaktır.

Bu arada, kare yeni bir yaratıcı model - trapezoid aldı. Vurguları, yüzüne düşen saçların düşen iplikçikleridir. Ancak dereceli kare yüksek veya orta yoğunluklu bir mezuniyet vardır.