2015 yazında hangi sandaletler moda?

Yaz ayakkabılarını seçmenin zamanı geldi, bu yüzden 2015 yazında hangi sandaletlerin moda olduğu sorusu, özellikle alakalı hale geliyor. Ayakkabı modasının ana eğilimleri en moda tasarımcılarının gösterilerinde gösterildi.

Topuklu sandalet

Yaz modası 2015 sandaletleri yüksek firkete için geri döndü. En uygun değil, ama böyle güzel ve kadınsı bir çözüm. Saç tokası ayrı ayrı veya ayak parmağı altındaki bir platformla birlikte kullanılabilir. Özellikle güzel ve rafine bir görünüm, çok sayıda kayış ve örgülü sandalet gibi, kadın bacaklarını bileğinize örten, kaplayan, örgü gibi. Firkete üzerindeki modeller hala bir akşam versiyonudur, bu yüzden aralarında pahalı vernikli deri çeşitleri ya da çeşitli köpüklü aksesuarlarla dekore edilmiş birçok varyant vardır.

2015'teki moda sandaletler, kalın, sabit bir topuk için seçenekleri göz ardı etmedi. Günlük kullanım için daha uygundurlar ve bu nedenle hem parlak hem de çok tutturulmuş renklerde gerçekleştirilir. Topuk genellikle, sandaletlerin espadrilles adı verilen ayakkabılar gibi görünmesini sağlayan dokuma elemanlarla süslenmiştir. Ayrıca topuk ve taban süslemek için alışılmadık çeşitli malzemeler kullanmak da popülerdir.

Platform ve kama sandaletleri

Bir kama üzerinde sandalet moda zayıflamıyor, ancak özellikle 1970'lerin tarzı popüler hale geldi ve rahat, parlak ve güzel kıyafetler ve hippi ayakkabıları ile birlikte, sadece büyür. Çok çeşitli hasır süslemeler. Örneğin, 2015 yazında modaya uygun bir şekilde, nakışlı bir platformda sandaletlerle büyük bir yer kaplanmış, aynı zamanda dantel kama ile boyanmış ve bağlanmış. Ve onların yüksekliği maksimum seviyesine ulaşır. Yüksek bir platform sadece topuk altında değil, aynı zamanda ayağın ayak parmağı altında bulunur.

Platformdaki sandaletler de modada, modellerinde, tasarımcılar kaba, ağır görünümlü bir platform ve hafif, zarif ayakkabılar arasındaki kontrastlar üzerine bahis yapıyorlardı. Özellikle bir kızın ayak bileği etrafına birkaç kez sarılmış dizeleri olan ilgili modeller. Renk düzeni hakkında konuşursak, klasik siyah ve kahverengi sandaletlere ek olarak en güncel renklendirme beyaz olur. Bu sezon en çok talep gören kar beyazı ayakkabılar olacak. Bir başka trend, bir ayakkabı modelinde birkaç parlak, sulu ve çığlık atan renklerin birleşimi.